Олексій Муляренко: «У моїй команді ті, хто не боїться відповідальності»

1909 0

Ми у соцмережах:

Олексій Муляренко: «У моїй команді ті, хто не боїться відповідальності»

Відповідальність та вміння працювати на результат. За такими принципами формував команду на виборах до Рівнеради міського осередку партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Олексій Муляренко. Він засновник одного з найуспішніших виробників броньованих дверей — компанії "Сталь-М". У 2012 році став переможцем загальноміського рейтингу "Гордість міста". А нині готується позмагатися за посаду міського голови Рівного. Хто в його команді — з'ясовувало "Рівне вечірнє".

Олексій Муляренко
Олексій Муляренко
— У моїй команді досвідчені люди, які не бояться брати на себе відповідальність. За цим критерієм ми й обирали кандидатів "Солідарності" до Рівнеради, — пояснює Олексій Муляренко. — Вони здатні працювати на результат і готові змінювати та розвивати Рівне. Для цього потрібен командний дух, а він досягається тим, що всі кандидати "Солідарності" досягли успіху в своїй діяльності — це підприємці чи освітяни, громадські діячі чи хороші господарники. З ними не соромно йти працювати в міську раду, ухвалювати складні рішення. гладкевич Свою довіру "Солідарності" засвідчила і генеральний директор однієї з найбільших рівненських компаній "РЕНОМЕ" Надія Гладкевич. Вона працює за принципом: "Великий бізнес має бути соціально відповідальним". За її керівництва звичною складовою "РЕНОМЕ" стали благодійні акції, підтримка інтернатних закладів і дітей-інвалідів. Надія Федорівна вважає, що її практичний досвід у господарюванні може стати корисним для Рівного та області.
— Прогрес настане, коли перестанемо довіряти популістам і реагувати на їхні порожні гасла. Ми повинні питати про шляхи виконання обіцянок і вимагати результат, — каже Надія Гладкевич. — Другу світову війну ми виграли, бо країна об'єдналася та успішно працювала над зростанням економіки. Сьогодні не зможемо перемогти у війні, витягнути людей зі злиднів, забезпечити нормальну обороноздатність країни, якщо українська економіка не буде зростати. Саме це зараз декларує "Солідарність", і я, як господарник, її підтримую. Ми в "РЕНОМЕ" створили 700 робочих місць. За період кризи жодного працівника не звільнили, не затримали зарплату. Я знаю, як залучити інвестиції, щоб створити додаткові робочі місця. І мій досвід може принести користь в обласній раді.

Роман Алексійчук: "Слід поліпшувати благоустрій будинків"

Учасник антитерористичної операції на сході України, військовослужбовець батальйону "Горинь" Роман Алексійчук як ніхто інший з кандидатів знає ціну миру. У мирному житті він — голова ОСББ "Мій дім", що в будинку №7 на вулиці Тихій, і керуючий справами будинку №38 на вулиці Черняка. алексійчук
— Чому я йду з "Солідарністю"? Бо пізнав ціну миру, перебуваючи на Донбасі, — говорить Роман Алексійчук. — Зрозумів, що це — найдорожче і для військовослужбовців, і для людей, які залишилися на сході боронити свої домівки та щодня отримують "подарунки" від сепаратистів у вигляді снарядів. "Солідарність" виступає за мир, і я — теж. У війні немає перспективи. Проблеми слід вирішувати в мирний спосіб, об'єднуватися, а не кидати гранати, як це робили "гарячі голови" під Верховною Радою. На місцях потрібно шукати конструктивні шляхи як поліпшити добробут людей. Як голова ОСББ впевнений, що в бюджеті якомога більше коштів потрібно спрямовувати на житлові будинки. Це стимулюватиме людей долучатися до благоустрою власного житла. Тоді ОСББ ставатиме все більше, а це запорука того, що виділені кошти використовуватимуться ефективно. Кожне об'єднання Рівного може показати, на що витратило кожну копійку, як змінило стан конкретної будівлі. Саме для підтримки ОСББ і їхніх учасників балотуюся в Рівнераду. А "Солідарність" обрав, бо там багато однодумців — людей, які справді хочуть щось корисне зробити, а не бути просто популістами. Ми йдемо в міську раду займатися реальними комунальними проектами та робити життя мешканців більш комфортним.

Василь Харковець: "Не критикувати, а доводити справу реальними кроками"

харковець Спрямованість на результат і змога брати відповідальність на себе. У цьому принципова відмінність людей єдиної команди "Солідарності", — впевнений досвідчений управлінець, освітянин, нині керівник управління освіти Рівненського міськвиконкому Василь Харковець. На його думку, нині такі люди найбільш потрібні, бо треба розбудовувати країну.
— Я ніколи не ховався за чужі спини, звик брати відповідальність на себе, — говорить Василь Харковець. - Відчуваю і щодня в цьому переконуюся, що президентська партія "Солідарність" готова брати на себе відповідальність у цей непростий час, адже критикувати ми вміємо гарно всі, а ось коли треба справу довести реальними кроками, то тут багато хто дає задній хід. Тому, власне, я став кандидатом від відповідальної президентської політичної сили, — резюмував досвідчений освітянин.

Світлана Герасимчук (Сирота): "Рівне має бути чистим, зручним і безпечним"

Сирота Головний редактор рівненського тижневика "Льонокомбінат" Світлана Герасимчук — добре відома рівнянам людина. Її знають як багаторічну ведучу новин на телеканалі "Рівне1", а також як одну із засновниць та найактивніших учасниць Громадської ініціативи "Захистимо Рівне", яка відстоювала кілька разів землю громади від захоплення рейдерами.
— Моя праця журналіста, редактора, а також громадського діяча спрямована на локальне вирішення проблем Рівного та рівнян, — зазначає Світлана Герасимчук. — Коли довго працюєш пліч-о-пліч з людьми, знаєш, що найбільше їх хвилює, а головне — розумієш, як можна допомогти, вирішити ті чи інші питання, то назріває розуміння того, що час брати на себе трохи більше відповідальності. Саме цей момент поєднує мене з командою "Солідарності", яка об'єдналася сьогодні навколо постаті президента — людини, яка з власної волі взяла на себе найбільшу відповідальність у найважчий для України час. Я йду до міської ради, щоб продовжити ту роботу, якою займаюся і нині щодня у своїй редакції та в царині громадської діяльності. Однак це вже буде новий якісний рівень, який дозволить зробити ще більше для мого міста, для людей, поруч з якими живу. Готуюсь вдруге стати мамою, тому додатково зацікавлена, щоб Рівне було чистим, зручним, безпечним і радісним.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також