Олексій Муляренко: «Я — людина слова і працюю на результат. Моя мета — розвиток Рівного»

2332 0

Ми у соцмережах:

Олексій Муляренко: «Я — людина слова і працюю на результат. Моя мета — розвиток Рівного»

Серед претендентів на посаду міського голови Рівного — молодий перспективний кандидат, корінний рівнянин Олексій Муляренко. Сьогодні це реальна альтернатива тим кандидатам, імена яких активно нав'язують як потенційних переможців. Про Олексія Муляренка говорять не надумані технологами рекламні меседжі, а конкретні справи. У 2001 році Олексій Муляренко заснував і очолив завод з виробництва броньованих та протипожежних дверей "СТАЛЬ-М". Нині там працює понад півсотні працівників, і підприємство — лідер галузі, а продукція витримує достойну конкуренцію з європейськими аналогами.

Муляренко Олексій

Олексій Муляренко
Своє рішення йти на вибори Олексій Муляренко пояснює просто: — Як корінний рівнянин, серед претендентів на цю відповідальну посаду не побачив жодного, хто б міг стати справжнім керівником мого міста. Рівняни достойні того, щоб жити в сучасному європейському місті. Мій досвід допоможе втілити це прагнення кожного патріота свого міста. Олексій Муляренко має чітке уявлення, якими будуть його перші кроки на посаді керівника міста. І бере на себе повну відповідальність за їхню реалізацію. Рівне повинне мати стратегічний план розвитку. Його розроблятиме і втілюватиме кандидат разом зі своєю командою. Адже життя та добробут мешканців рідного міста стоять пріоритетним завданням. Рівне не може розвиватися в нинішніх територіальних межах, вважає Олексій Віталійович. Саме тому слід розширювати межі міста шляхом приєднання суміжних територій. Малий та середній бізнес, який формує середній клас, потребує підтримки. — Я створив свій бізнес з нуля і чітко це усвідомлюю. Тому реалізація програми розвитку підприємництва в місті — одне з головних завдань на посаді міського голови, — наголошує кандидат. Досвід керівника, впевнений Олексій Муляренко, допоможе йому створити у Рівному нові робочі місця, залучити інвестиції, які працюватимуть на розвиток міста. "Котом у мішку" кандидат вважає новий закон про передачу житлових будинків на утримання самих мешканців. На думку Олексія Муляренка, людям можуть дістатися напіврозвалені будівлі, а капітальний ремонт їм буде не по кишені. Саме тому кандидат став одним із розробників законопроекту, який передбачає здійснення капітального ремонту будинків на умовах співфінансування за рахунок державного та місцевого бюджетів. — Це стане поштовхом до активного створення ОСББ не лише у Рівному, а й в інших містах України, - впевнений Олексій Віталійович. Окремим пунктом у своїй програмі дій Олексій Муляренко виділяє розширення мережі дошкільних закладів. Адже дитячих садків нині в Рівному катастрофічно бракує. Водночас чимало приміщень колишніх дитсадків раніше було передано іншим установам. Тому на посаді міського голови Олексій Муляренко прагнутиме їх повернути у власність міста і знову там відродити дошкільні заклади. — Для цих стратегічних планів я балотуюся на посаду міського голови за підтримки сильної команди однодумців. У кожному міському окрузі ми виставили дієвих і знаних кандидатів, які своїми справами не раз підтверджували реноме людей слова і діла. Поки розкручені кандидати довгий час ворогують між собою, я хочу показати результат роботи — мій та команди.

Команда "Солідарності" в Рівненську міську раду

Сергій Васильчук: "Змінити місто під силу команді "Солідарності"

васильчук Фаховий економіст і досвідчений управлінець. Нині працює на посаді заступника міського голови Рівного з питань діяльності виконавчих органів міськради. Нагороджений званням "Кращий бухгалтер України", а також медаллю "За працю і звитягу". — Рівне — комфортне для життя. Однак покращити місто дозволять кілька кроків, - зауважує Сергій Васильчук. - Вважаю, що і надалі слід проводити модернізацію транспортної та інженерної інфраструктури. Яскравий і показовий приклад — запуск нового тролейбусного маршруту №10. Радію, що працював над проектом, коли тролейбус з'єднав мікрорайони "Мототрек" і "Ювілейний". В цілому, в економіку міста слід залучати інвестиції, які створять додаткові робочі місця. Один з моїх пріоритетів — покращити облік енергоносіїв через зростання тарифів. Слід активно займатися енергозбереженням у багатоквартирних будинках, освітніх закладах, дитсадках і лікарнях. Спільними зусиллями маємо покращувати рівень освіти, медичного забезпечення та соціального захисту рівнян. А також розвивати фізичну культуру та спорт. Впевнений, що змінити місто на краще під силу дієвій команді "Солідарності". Вона об'єднала конструктивних людей і тих, хто власними справами довів — вчинки сильніші за слова.

Людмила Туровська: "Звикла відповідати за кожне слово"

Туровська Людмила Туровська — генеральний директор асоціації "Компанії "Експерт-Рівне". Заслужений економіст України і депутат міської ради. Член Королівського Інституту сертифікованих оцінювачів (FRICS). Cертифікована Європейською групою асоціацій оцінювачів TEGoVA. Створила Всеукраїнську організацію оцінювачів "Федерація роботодавців у сфері оцінки України", головою якої є сьогодні. Член Ради Українського товариства оцінювачів. Переможець загальноміського рейтингу "Гордість міста" в номінації "Кращий керівник підприємства". Вважає, що "в такий складний і відповідальний для країни час не можна стояти осторонь і спостерігати". — Маю сили і досвід, тому вирішила взяти на себе цю відповідальність. Для цього у мене є кілька причин, — зазначає Людмила Туровська. — По-перше, за п'ять депутатських років зроблено багато важливих і реальних справ. Але є й чимало питань, які ми разом з моїми виборцями ще не встигли завершити. Наприклад, щоб не звалити на плечі мешканців тягар капітального ремонту будинків, ми працюємо над внесенням змін до Закону України. По-друге, в мене є достатні знання (економічні, правові, землевпорядні), є досвід і бажання діяти. Я вмію працювати, знаю, як досягти результату. Я відчуваю чужий біль і розумію проблеми, які сьогодні є в кожного з нас, бо це і мої проблеми. По-третє, у мене є команда, яка допомагає у вирішенні багатьох питань. Це колектив досвідчених юристів, експертів, землевпорядників, будівельників, механіків, економістів. На минулих виборах половина депутатів пройшли за партійними списками, а мене обрали як депутата-мажоритарника. Мені віддали свої голоси люди у тому районі міста, де я виросла, де жили мої батьки, де живуть чи жили мої друзі, а тепер живуть їхні діти. Це серйозна відповідальність перед мешканцями. Звикла відповідати за кожне сказане мною слово. Разом з мешканцями ми створили команду, яка має силу і енергію для вирішення багатьох завдань. Вірю, що такою єдиною та дієвою командою в міській раді стануть депутати від "Солідарності". Маємо працювати на результат і розбудовувати місто.

Олександр Бодін: "Залучатиму іноземні гранти на модернізацію житлового фонду"

Бодін Кандидат Олександр Бодін — керівник проектів і програм у ТОВ "РЕНОМЕ-СМАРТ". Брав участь в антитерористичній операції на території Донецької області. Командував інженерною ротою 57-ї окремої мотопіхотної бригади. За сумлінне виконання бойових завдань отримав позачергове військове звання капітан. — Зараз у суспільстві тривають дискусії, який шлях обрати українцям для побудови цивілізованого суспільства, де буде комфортно жити всім і кожному. Думаю, що всі відповіді слід шукати поруч, в рідному місті, — зазначає Олександр Бодін. — Вважаю, що задля гідного майбутнього наших дітей, зміни повинні відбуватися не лише у верхніх ешелонах влади, а й на місцях. Працюватиму над залученням іноземних грантів на модернізацію житлового фонду, збудованого за радянських часів. Це зокрема, заміна будинкових комунікацій, утеплення багатоповерхівок. Вбачаю обов'язковим брати участь у створенні ОСББ і популяризувати такий вид організації мешканців серед рівнян. Обов'язково відстоюватиму в міській раді розвиток молодіжних спортивних організацій Рівного. Вважаю, що чесність, справедливість та цінність людського життя повинні бути пріоритетом для української влади. Саме таких принципів буду дотримуватись в статусі депутата міської ради. У цьому мені допомагатимуть колеги з команди "Солідарності". Її свідомо обрав, бо маємо чітку програму дій і йдемо в раду розвивати Рівне.

Галина Похильчук: "Будинками мають управляти ОСББ"

похильчук Досвідчений економіст. Голова правління об'єднання співвласників багатоквартирного будинку "Галицького, 4". Також головний бухгалтер ТОВ "БК "Білд-Пауер". — Моє першочергове завдання у раді, — зауважує Галина Похильчук, — не допустити, щоб комерційні структури управляли житловими будинками. Адже їх цікавлять лише прибутки, а не якість комунальних послуг. Вважаю, що міській владі слід більше допомагати мешканцям багатоквартирних будинків у питанні створення ОСББ. Лише спільно громада зможе подбати про свою власність. Будинки, які перебувають у критичному стані, маємо капітально ремонтувати за кошти міста. При цьому внесок мешканців не має перевищувати 20%. Підтримую команду "Солідарності", бо впевнена — лише люди реальних справ допоможуть рівнянам зробити життя комфортним. tag:Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також