Олексій Яницький: «Спілкування з громадою – найкращий спосіб створити план ефективних змін у Рівному»

1865 0

Ми у соцмережах:

Олексій Яницький: «Спілкування з громадою – найкращий спосіб створити план ефективних змін у  Рівному»

Про нього кажуть: молодий та перспективний. І так є насправді. Адже в свої роки він зміг створити успішний бізнес, підтримує спорт, є меценатом та активним учасником позитивних змін у місті. Все це - про співзасновника спортивного простору «Праджат», керуючого власника групи компаній «Моноліт» Олексія Яницького.

 На виборах 25 жовтня прізвище Яницький ви знайдете у списку кандидатів до Рівненської міської ради від політичної партії «Слуга Народу» по округу №4. Про програму змін міста, комунікацію з людьми та проєкт «Вирішимо це разом» в дії – читайте далі.
 

- Я тривалий час залишався осторонь усіх політичних процесів, але настав момент, коли для мене очевидним стало те, якщо молоді та прогресивні люди будуть відсторонені від влади, то громадами керуватимуть ті, хто вже засидівся у владних кабінетах, хто прагне робити усе «за вже апробованими схемами». А місту ж насправді потрібні зміни, адже якщо ми стоїмо на місці, то побачимо, як нас випереджають усі інші, - розповідає кандидат в депутати міської ради Рівного Олексій Яницький.
Олексій переконаний, що саме вибори є тим методом, завдяки якому громада міста здатна змінити підхід до його розвитку. І зараз у рівнян є така можливість – прийти на вибори та підтримати людей не слів та обіцянок, не тих, які роками виявляли байдужість та бездіяльність, а тих, хто без повноважень пробує і робить кроки для зміни Рівного, знає інноваційні підходи до розвитку міста та має план його розбудови.
 

Команда «Слуги Народу» в Рівному ініціювала проєкт «Вирішимо це разом», мета якого – розробити дорожню карту необхідних змін, які роками чекають люди, вирішити проблеми у мікрорайонах. А їх, повірте, чимало, - зауважує Яницький. - Тим часом чимало проблем, які хвилюють місцевих мешканців, стосуються комунальної сфери. Це, зокрема, питання облаштування прибудинкових територій та спортивних майданчиків, підтоплення будинків, проблеми з громадським транспортом та інші.
 
Олексій переконаний, що спілкування з громадою – найкращий спосіб змінити Рівне. Адже ніхто не знає про питання, проблеми та «болі» міста краще, ніж самі рівняни. І проєкт «Вирішимо це разом!» став відправною точкою до змін міста. Адже усі проблемні питання систематизовано. І відразу після отримання повноважень команда готова складати план їхнього вирішення.
- Для мене проєкт #вирішимоцеразом став цікавим досвідом та вагомою частиною мого сьогодення. Так, за короткий період мені пощастило поспілкуватися з сотнями різних людей: ми дискутували, обговорювали проблеми та шукали їхнє рішення. Так, не завжди було легко, але я був до цього готовий. Насправді мені легко спілкуватися з людьми, бо мені нічого приховувати. Я готовий до відвертих запитань та маю що розказати про себе, свою історію «незашквареної» роботи на благо міста та свій перший політичний досвід, який набуваю зараз. Серед моїх перших перемог можу назвати проведення кількох акцій з прибирання, так званих «суботників», вирішення проблеми з підтопленнями на вулиці Хвильового, облагородження дитячого майданчика на вулиці Чорновола, екстрене латання кількох ям, які були реально небезпечними для людей. А щодо важливих соціальних акцій, то можу сказати, що долучився до низки благодійних проектів разом з БО «Дарунок Рівне», було організовано День спорту на Лебединці з клубом «Праджат». А також підтримав проєкт Віталія Коваля «Подаруй світло», і тепер рівненський музей став родзинкою вечірнього міста. Тож робота «кипить», і ми продовжуємо приймати ваші проблеми та пропозиції, щоб #вирішитицеразом!
 
Нагадаємо, кандидат у депутати від Рівненської міської ради Олексій Яницький балотується під номером 02 по округу №4 до Рівненської міської ради.
 
Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також