Олексія Муляренка нагороджено орденом за розбудову країни

4428 0

Ми у соцмережах:

Олексія Муляренка нагороджено орденом за розбудову країни

У неділю, 9 серпня Україна святкуватиме День будівельника. Напередодні цієї події в Києві відбулися урочистості, організатором яких стала Конфедерація будівельників України. Участь в них взяли керівництво Міністерства розвитку громад та територій, народні депутати України, представники органів місцевого самоврядування, будівельних компаній та ін.

Серед учасників церемонії був і депутат Рівненської міськради, голова Рівненської ОДА (2016-2019 рр.), засновник компанії “Сталь-М” Олексій Муляренко, якого вчора відзначено високою нагородою - орденом “За розбудову країни”. Відзнаку особисто вручив президент Конфедерації будівельників України, екс-заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства з питань будівельної галузі Лев Парцхаладзе.

- Вчорашнє нагородження стало для мене приємною несподіванкою. Це стало можливим завдяки великій кількості людей, разом з якими ми реалізували не одну сотню важливих проектів. Сам орден, це велика відповідальність та ще більша мотивація для того, аби робити наш рідний регіон кращим, а Україну сильною та економічно розвинутою державою. Також хочу привітати усіх будівельників з наших святом. Бажаю міцного здоров’я, цікавих та успішних проектів, достатку і процвітання, - розповів Олексій Муляренко.

Нагадаємо, що у 2016-2019 рр., коли Олексій Муляренко очолював Рівненщину, в області було збудовано або розпочато будівництво найбільшої, за часи незалежності України, кількості соціально значущих інфраструктурних об’єктів. Загалом, таких більше двох сотень: школи, дитячі садочки, спортивні комплекси та майданчики, ФАПи тощо. Відремонтовано та побудовано близько 200 км якісних доріг.
Також, Рівненщина у ці роки тримала високий темп в реалізації проектів з будівництва сучасних сільських амбулаторій – таких відкрили більше двох десятків.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також