Олень Борис із Рівненщини став зіркою соцмереж (ВІДЕО)

1898 0

Ми у соцмережах:

Олень Борис із Рівненщини став зіркою соцмереж (ВІДЕО)

Тварина зовсім не боїться людей і позує для камери.

 Олень Борька з Рівненщини став зіркою соцмереж і улюбленцем тисяч людей.

Він підходить до хат у селищі Зарічне, їсть у місцевих просто з рук, йдеться в сюжеті ТСН.

Про Бориса люди дізналися із соцмереж.

“З вікна побачити оленя у себе біля будинку. У нас відео, яке найбільше набрало - мільйон 200 тисяч”, — розповідає “операторка” відео з Борисом Надія.

Як виявилось, ходить в гості Борька до одного місцевого чоловіка, який його і вигодував. Пан Руслан — мисливствознавець. Каже, що купили Борьку, щоб у районі водилися олені шляхетні. Поселили із самицями до великого вольєру, а невдовзі Борис став батьком 10 оленят.

Довелося тварині пережити і неприємності через вовків, які до них пробралися.

“Убили одну самицю, Борькіну подругу, звати було її Дашка, вона була вагітна”, — розповідає чоловік.

Борька врятувався, однак залишатися у вольєрі вже було небезпечно, тож Руслан усіх оленів випустив на волю. Борис зник на 9 місяців, та одного ранку все ж повернувся.

“Він на порозі в мене стоїть. Не знаю, як він знайшов будинок мій, до цього часу я не можу зрозуміти - 10 кілометрів від лісу”, — дивується Руслан.

Відтоді коли Борисові хочеться, він і приходить у гості. В лісі ж теж тварин підгодовують - кукурудзу, овес, сіно привозять, щоб легше було пережити зиму. Сюди підгодовуватися приходить і Борис, у нього тут статус особливий.

“Сказав, що Боже упаси, щоб хтось тронув нашого Борьку”, — каже Руслан Христюк.

“Він уже не лише ваш, він уже український. І писали, що це і символ нашої перемоги, і символ єдності, і символ доброти української, і люди дуже його полюбили”, — кажуть мешканці селища, куди навідується олень.

Проте, попереджає пан Руслан, якщо хтось із шанувальників побачить Бориса, надто близько до героя роликів не підходити, бо він все ж звір дикий і роги має міцні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також