Олена Руда: «Завдання мінімум на другу частину сезону для рівненських футболісток - залишитися у Вищій лізі»

507 0

Ми у соцмережах:

Олена Руда: «Завдання мінімум на другу частину сезону для рівненських футболісток - залишитися у Вищій лізі»

Головна тренерка жіночої команди рівненського Вереса Олена Руда розповіла про підготовку червоно-чорних до весняної частини сезону.

- Відпустка була тривалою. Дівчатам вона пішла на користь. Відпочили психологічно, набралися сил, позитивних емоцій. З гарним настроєм розпочали перший десятиденний тренувальний цикл.

Загалом плануємо три тренувальних цикли. Перший - бігова робота, фізичні навантаження. Другий десятиденний збір - це робота з м’ячем, плануємо декілька спарингів. Ну і третій десятиденний збір - продовження підготовки до весняної частини сезону, теж спаринги. Зараз підбираємо суперників.

Є певні зміни. Залишила нас лідерка і капітан Тетяна Тріль. Може залишити команду ще одна футболістка - поки не називатиму її ім’я. Це втрата для нас. Але ми віримо, що це дасть можливість розкритися іншим лідеркам команди. Будемо також запрошувати молодь на перспективу.

Зараз переглядаємо вихованок обласного спортивного ліцею. Це футболістки вікових категорій U15, U16, які ще не мали досвіду гри Вищій лізі. Шукаємо гравчинь в опорну зону і в атаку. Хотіли б трьох новачків підписати.

Завдання мінімум на другу частину сезону - залишитися у Вищій лізі. Завдання максимум - уникнути перехідних матчів за виживання. Знаємо, що буде важко. Ми багато втратили восени.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також