Омельчук повертається з Мінська з путівкою

832 0

Ми у соцмережах:

Омельчук повертається з Мінська з путівкою

Рівненський пістолетник Олег Омельчук посів друге місце на Європейських іграх, що тривають у столиці Білорусі Мінську. Срібну медаль Олег виборов у стрільбі на 10 метрів. Чи не більш важливою за власне медаль стала путівка на Олімпійські ігри в Токіо, яку здобув Омельчук, посівши друге місце.

— Я дуже задоволений тим, що Олег виборов нарешті олімпійську ліцензію, адже на попередніх кількох стартах йому це не вдавалося, — поділився враженнями тренер Сергій Бондар. — Після Європейських ігор залишалося два старти, на яких можна було отримати олімпійську ліцензію — це етап Кубка світу в Бразилії, а також чемпіонат Європи. Для Олега це було б дуже велике психологічне навантаження, а так буде можливість трішки розслабитись, поберегти нерви для Олімпійських ігор.

Також Олег Омельчук у парі з чернігівчанкою Оленою Костевич виступав у двох міксах. На 10 метрів Олег та Олена виступили невдало і до фінальної частини не потрапили. На 50 метрів наші провідні пістолетники виграли з відривом кваліфікацію, але матч за вихід до півфіналу програли, посівши п’яте місце.

Крім Омельчука, у стрільбі з пістолета у Мінську також змагається Оксана Ковальчук. У міксі на 50 метрів у парі з львів’янином Павлом Коростильовим Оксана посіла десяте місце. Попереду ще мікс на 25 метрів у парі з львів’янином Олександром Петрівим.

Третьою представницею Рівного на Європейських іграх у Мінську є легкоатлетка Наталія Прищепа. Вона виступає у змішаній естафеті з переслідуванням.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також