Омельчук став «Героєм спортивного року»

866 0

Ми у соцмережах:

Відзнаку Олегу Омельчуку та Олені Костевич вручив екс-воротар Олександр Шовковський

35?річний рівненський пістолетник Олег Омельчук став одним з героїв минулого спортивного року в Україні. На однойменній церемонії, що відбулася у Києві, Олег разом з чернігівчанкою Оленою Костевич отримали відзнаку Національного Олімпійського комітету України у номінації «Найкраща команда».

Нагадаємо, у 2018?му Олег та Олена стали призерами чемпіонатів світу та Європи у міксі, тобто парній стрільбі, при цьому вони ще й встановили світовий рекорд.

— Звісно, що за медаллю на чемпіонаті Європи чи світу виходити приємніше, але й тут було приємно, — поділився емоціями Олег Омельчук. — Я вперше на такому нагородженні, а тому щасливий. Конкурентами були збірна з баскетболу та веслувальники, але перемогу віддали нам. Олена ще й стала «Спортсменкою року». Раніше стрільців дещо ігнорували, судячи з усього, вирішили повернути сторицею. Як на мене, важливо, щоб суспільство знало про своїх героїв.

— Як усі пройшло?

— Мені було цікаво. Зібралася уся спортивна еліта держави — Сергій Бубка, Ігор Жданов, Віталій Кличко, Василь Вірастюк. Усе було гарно.

— Чи не розслабляють такі заходи у розпал сезону?

— Трішки розслабляють, але добре, що у мене є час, щоб відійти емоційно. Восьмого квітня їду на збір до Вроцлава, а звідти 18 квітня до Китаю на етап Кубка світу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також