Омельчук та Ковальчук — рекордсмени

1579 0

Ми у соцмережах:

Омельчук та Ковальчук — рекордсмени

Рівненські стрільці Олег Омельчук та Оксана Ковальчук (Камінська) встановили новий рекорд України у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 метрів у міксі.

На чемпіонаті України у Львові рівняни у парі набрали 782 очки. Це на 8 очок більше, ніж Олег Омельчук у парі з олімпійською чемпіонкою Оленою Костевич набрали нещодавно на чемпіонаті світу в Південній Кореї, де вибороли «бронзу». Причому найближчих переслідувачів на чемпіонаті України Олег та Оксана випередили аж на 30 очок.

Таким чином, Омельчук тепер є чинним дворазовим рекордсменом України. Крім міксу, саме Олегу належить рекорд України у стрільбі на 50 метрів.

На чемпіонаті у Львові порадувала і рівненська жіноча команда. Оксана Ковальчук, Анастасія Семчишина та Юлія Бороденко здобули командне чемпіонство, причому усі троє потрапили до фінальної вісімки, посівши, відповідно, друге, четверте та шосте місця.

А ще чемпіоном в особистому заліку став Олег Омельчук.

Отож на чемпіонаті України зі стрільби з пневматичної зброї збірна Рівненської області посіла командне четверте місце. І це при тому, що у нас зовсім не було гвинтівочників, а також чоловічої команди пістолетників. Усього в чемпіонаті змагалося 19 команд.

— Для такої невеличкої команди, як наша, три золоті та срібна медаль на чемпіонаті України — це здорово, — поділився враженнями тренер збірної Рівненщини Сергій Бондар. — Крім власне медалей, порадували результати. Рекорд України — це зрозуміло. Але ж Анастасія Семчишина та Юлія Бороденко встановили особисті рекорди, це теж важливо. Для українських дорослих стрільців це був заключний офіційний старт. І приємно, що він був таким. Я ж, як тренер, ще чекаю на Юнацькі Олімпійські ігри в Буенос-Айресі, де в двох дисциплінах виступатиме Дмитро Гонта.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також