Тищенко зі «Слуги Народу» поїхав у Таїланд і передав привіт з моря (ВІДЕО)

759 0

Ми у соцмережах:

Микола Тищенко

В Україні продовжується скандал з поїздкою близького соратника президента, депутата "Слуги народу" Миколи Тищенка до Таїланду.

Депутата Верховної ради від фракції партії "Слуга народу" Миколу Тищенка виключили зі складу партії та позбавили посади заступника голови фракції через його подорож до Таїланду під час війни. Також його виключили зі складу фракції "Слуги народу" у парламенті.

 Про те, що Миколу Тищенка виключено зі складу парламентської фракції "Слуга Народу", сьогодні повідомила речниця політсили Юлія Палійчук.

Тим часом Тищенко у Фейсбуці заявив, що  його відрядження продовжиться, як і планувалось.

-  У грудні на нараді нам, народним депутатам СН, було поставлено задачу — розвиток дружніх взаємовідносин в напрямку Азії та Африки. Наприклад у В’єтнамі української делегації не було з 2014 року. Тож наразі я дійсно перебуваю з відрядженням в Азії. Усі вищі керівники в курсі, як і голова моєї фракції. Триває війна і ми лише виконуємо накази. Моє місцезнаходження не приховую, всі мої зустрічі офіційні та задокументовані. Нагадую, що я є співголовою групи дружби із В’єтнамом, повідомив  Тищенко.

За його словами, оприлюднене раніше відео з моря — старе і воно взяте в нього з Інстаграм.

А голова Верховної ради Руслан Стефанчук вже заявив, що поїздка Тищенка у Таїланд не була службовим відрядженням.

- Миколу Тищенка нікуди за кордон не відряджав. Відповідно, і розпорядження на відрядження до Таїланду я, як голова Верховної Ради України, не підписував, — повідомив він на своїй сторінці у Facebook.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також