Опалювальний сезон у Рівному: з розеток, стелі та світильників полилась вода

1029 0

Ми у соцмережах:

старт опалювального сезону

Мешканці будинку на вулиці Київській у Рівному старт опалювального сезону запам'ятають надовго. Там Тут затопило відразу 2 під'їзди. Вода з горища текла з 9-го по 4 - й поверхи. Постраждало понад 10 квартир. Хто винен - достеменно невідомо. Всі перекладають вину один на одного.

А сталося це, розповіла Рівне 1  голова ОСББ "Київська 44" Галина Похильчук, через крадіжку кранів на горищі. З заявою про крадіжку звернулася до правоохоронців. І додала, що останній раз крани на місці бачили місяць тому. А після того не було необхідності дивитися на їх наявність.

У  багатоповерхівці є борг в розмірі 250 тисяч гривень. Тому як ОСББ відшкодовуватиме завдані збитки -  не знає.

Найбільше ж постраждала квартира пані Тетяни. Жінка лише нещодавно зробила євроремонт. І щоб для початку спустити воду із натяжної стелі необхідно витратити 700 гривень. Загальну ж суму їй має повідомити експерт. Послуги якого теж не безкоштовні. Ще однією проблемою для мешканців затоплених квартир, стала відсутність електрики щонайменше на 2 доби. Тому найближчим часом постраждалі збираються подавати до суду. Аби винні у тому, що сталося відшкодували їм збитки по ліквідації наслідків затоплення. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також