Опалювальний сезон у Вараші розпочався сьогодні

975 0

Ми у соцмережах:

Опалювальний сезон у Вараші розпочався сьогодні

Опалювальний сезон у Вараші розпочався сьогодні, 12 жовтня. Відповідне рішення прийняли члени виконавчого комітету під час чергового засідання, яке відбулося ще и8 жовтня під головуванням міського голови Сергія Анощенка.

Першочергово забезпечувати теплом розпочали садочки, школи та медичні установи, а згодом поступово підключатимуть до мережі усі житлові будинки міста. Як зазначила в.о. директора КМКП Ніна Іванюк, платіжки за теплопостачання цього місяця у мешканців різних будинків можуть різнитися, адже нараховуватимуть оплату за цю комунальну послугу лише після того, як в будинок піде тепло.

 

«Одночасно всі будинки підключити неможливо, тож робитимемо це поступово, - зазначила Ніна Андріївна. – Тож якщо у якийсь будинок тепло піде з 12 жовтня, мешканці платитимуть за нього з 12 жовтня, а якщо, припустимо, у якийсь будинок з 15-го – то й нараховувати оплату цим мешканцям будемо лише з 15-го. Люди платитимуть по факту підключення».

Оскільки, згідно з прогнозом, в найближчі дні очікуються несприятливі погодні умови, члени виконкому одноголосно прийняли рішення розпочати у Вараші опалювальний сезон вже з 12 жовтня. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також