Опалювальний сезон завершиться у понеділок

2034 0

Ми у соцмережах:

Опалювальний сезон завершиться у понеділок

У більшості багатоповерхівок Рівного, в яких централізоване теплопостачання, уже тиждень, а то й два як холодні радіатори. Але незважаючи на теплу погоду, офіційно опалювальний сезон у Рівному триває — міський голова ще не розпорядився його завершити.

У рівнян є можливість заощадити на дорогому опаленні, адже кожний будинок обладнаний лічильником, пояснює міський голова Володимир Хомко:

— Якщо більшість мешканців не хочуть опалення, то вони мають звернутися до свого ОСББ, ЖКП чи управляючої компанії або зателефонувати на 1553, і їм закриють засувку на будинок. Для цього навіть заяву про припинення теплопостачання писати не треба. Рівне — одне з небагатьох міст, де запроваджено повний облік тепла, кожен може сам собі вимкнути опалення. За ці дні плата нараховуватися не буде, бо немає споживання. Прогноз погоди показує до кінця тижня похолодання аж до заморозків. Тож коли стане холодно, можна знову увімкнути в будинку тепло. Але до 15 квітня ми завершимо опалювальний сезон у місті.

Під час засідання міськвиконкому Володимир Хомко уточнив, що не припинили централізоване постачання й через те, щоб у ці прохолодні дні не відчували дискомфорту в дитсадках, бо саме з цими закладами завжди найбільша проблема.

Світлана Федас.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також