Оперативники поліції Києва викрили в Одесі шахрайку з Рівненщини

4132 0

Ми у соцмережах:

Оперативники поліції Києва викрили в Одесі шахрайку з Рівненщини

Жінка телефонувала потерпілим похилого віку та видурювала у них гроші, які у подальшому приходив та забирав її спільник. За вчинення таких дій правопорушниці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в липні цього року правоохоронці Солом’янського управління поліції затримали чоловіка, який під приводом допомоги постраждалому родичу видурював у потерпілих, зокрема людей похилого віку, гроші. Тоді слідчі повідомили правопорушнику про підозру за фактом вчинення шахрайських дій, а суд обрав йому на час досудового розслідування запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Співробітники карного розшуку та слідчі Солом’янського управління поліції викрили спільницю фігуранта. Жінка безпосередньо телефонувала потерпілим та розповідала, що їх родич потрапив у біду. Після цього правопорушниця повідомляла, що для лікування необхідна певна сума, за якою в подальшому приходив 34-річний затриманий.

Оперативники затримали зловмисницю у місті Одеса та під час обшуку у оселі жінки виявили мобільні телефони, ноутбуки, сім-карти та гроші. Фігурантка – раніше не судима уродженка Рівненської області, 1992 року народження.

За погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою слідчий Солом’янського управління поліції повідомив жінці про підозру у скоєнні чотирьох епізодів шахрайства, вчиненого повторно, за попередньою змовою групою осіб. Їй загрожує до трьох років ув’язнення.

Поліцейські збирають необхідну доказову базу для притягнення правопорушниці до відповідальності за скоєння аналогічних злочинів на території столиці. Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також