Оперативники затримали наркозбувача: це був старий знайомий

1355 0

Ми у соцмережах:

Оперативники затримали наркозбувача: це був старий знайомий

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 37-річний рівнянин, якого 17 лютого викрили на незаконному збуті наркотичної речовини.

Продав наркобізнесмен орієнтовно дві дози метамфетаміну за 500 гривень. Аналогічну закупку працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Рівненській області наприкінці минулого року.

 

Щомісяця 37-річний житель Рівного збував орієнтовно 80 грамів наркотичної речовини, за що отримував близько 50-60 тисяч гривень. Під час обшуку у його помешканні поліцейські  вилучили поліетиленовий пакетик із метамфетаміном, пристрій для вживання канабісу, наперсток із нашаруванням смоли канабісу та 2400 гривень.

 

Зловмисника затримали. Йому повідомили про підозру у вчиненні збуту наркотиків. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відомо, що чоловік і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за збут, виробництво і зберігання наркотиків, зокрема й в складі ОЗГ. За скоєне відбував покарання у місцях позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також