Операція «Демонтаж»: вулиці Рівного збираються «звільнити» від понад 50 гаражів, 19 автопричепів та автокав’ярень, встановлених незаконно.

1638 1

Ми у соцмережах:

Операція «Демонтаж»: вулиці Рівного збираються «звільнити» від понад 50 гаражів, 19 автопричепів та автокав’ярень, встановлених незаконно.

Таке рішення прийняв Рівненський міський виконком. 26 гаражів розташовано на вулиці Київській біля будинку №11. Ще 13 — на вулиці Орлова біля будинку №35-А.

Окрім того, міський голова Рівного Володимир Хомко розповів і про запланований демонтаж тимчасових споруд біля тресту зеленого господарства, що на вулиці Київській, 64:

— На території тресту зберігаються гаражі та черепашки, за якими ніхто не приходить. Це створює проблеми для тресту. Тому зараз шукаємо вихід. Можливо, дамо якийсь час, щоб власники гаражів прийшли і забрали їх. А як не прийдуть — заберемо цих 15 гаражів на металобрухт.

Окрім того, в місті поменшає і автокав’ярень, а також автопричепів, з яких продають випічку та інші харчові і нехарчові товари. Їх збираються забрати з перехрестя вулиць Шевченка та Сагайдачного, перехресть Чорновола та Бандери, Бандери (біля будинку №44), Відінської (магазин «Ера», будинок №33), Київської («Вопак», автовокзал), проспекту Миру (будинок №8), Петлюри (будинок №16), Словацького (будинок №3), перехрестя Словацького та майдану Незалежності, Шкільної (будинок №11 та №27), Замкової (біля будинку №33 на вулиці Шкільній).

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також