Оплатіть борги, - просить мешканців «Рівнеоблводоканал»

173 0

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне

Тим, кому важко заплатити усю суму одразу, пропонують реструктуризацію.

- Для погашення накопиченої заборгованості законодавством України передбачено реструктуризація заборгованості. Абонентам - боржникам, які не бажають опинитись у переліку тих, до кого можуть бути застосовані заходи з примусового стягнення заборгованості, необхідно звернутись до служби обліку і реалізації води для укладення договору реструктуризації заборгованості. Для погашення накопиченої заборгованості законодавством України передбачено реструктуризація заборгованості, - про це на своїх сторінках у соцмережах пише РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал», звертаючись до абонентів, які мають борги за надані послуги з водопостачання та водовідведення.

Для укладення вищевказаного договору необхідно мати наступні документи, а саме:
- заява на ім’я директора підприємства від імені власника (наймача, користувача);
- копія паспорту (1,2 сторінка і місце реєстрації);
- копія ідентифікаційного номера;
- адресна картка.
 
Як пояснюють у "Рівнеоблводоканалі, перевагами укладення договору реструктуризації заборгованості з водопостачання та водовідведення є:
- рівномірне погашення реструктуризованої заборгованості;
- умови договору (строк, розмір щомісячної плати) встановлюються в індивідуальному порядку, в залежності від фінансового стану споживача;
- надається можливість погасити борг в максимально короткий строк;
- уникнення оплати судового збору, в разі звернення підприємства до суду і витрат виконавчого провадження.
 
- У випадку не укладення абонентами – боржниками договору реструктуризації заборгованості «Рівнеоблводоканал» буде змушений звернутися до суду про видачу судового наказу за вимогою про стягнення заборгованості за оплату комунальних послуг. Тому, рекомендуємо абонентам - боржникам скористатись законним правом на укладання договорів реструктуризації та погасити борг в повному розмірі, - зауважують на підприємстві.
 
Оплатити за послуги водопостачання та водовідведення можна:
 
- на сайті підприємства в розділі «Оплатити послуги онлайн» http://vodarivne.com/1654761351_oplatiti_onlajn.
- через особистий кабінет на сайті підприємства за посиланням https://my.vodarivne.com/login .
- термінал – особисто звернувшись до оператора служби обліку та реалізації води на вул.І.Вишенського, 6 (див. графік роботи) http://vodarivne.com/1531161466_grafik_roboti_sluzhbi....
- оновлений чат-бот «Рівнеоблводоканал» у Viber
- новий мобільний додаток «Рівнеоблводоканал»
Також оплату послуг водопостачання та водовідведення можна здійснити в будь-якому відділенні банку чи Укрпошти або скориставшись зручними формами оплати.
 
Питання щодо оплати послуг водопостачання та водовідведення можна з’ясувати у оператора кол-центру служби обліку та реалізації води за тел. 0800-219-218 (з понеділка по п'ятницю з 08.00 до 17.00).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також