ОСББ в Квасилові просить рівненську владу відремонтувати систему водопостачання

763 0

Ми у соцмережах:

ОСББ в Квасилові просить рівненську владу відремонтувати систему водопостачання

Правління Квасилівського ОСББ «Молодіжна 28» звернулось до Рівненських міської, районної та обласної рад із проханням допомогти з ремонтом системи водопостачання.

Як повідомляє видання «Інший Квасилів», в ОСББ потрібно відремонтувати розподільчий колодязь, з якого постійно тече вода.

У правлінні ОСББ зазначають, що «Рівнеоблводоканал» готовий виконати роботи з приведення в належний технічний стан розподільчого колодязя та запірної арматури на будинок, але лише за умови додаткової оплати.

Жителі ж вважають, що сплачують достатньо за послуги, які включають також ремонт і обслуговування системи водопостачання:

«Ніхто виконувати роботи не збирається. Кажуть, що мережі передані в спільну експлуатацію двох сусідніх ОСББ «Квасилівські зорі» і «Молодіжна 28». Розподільчий колодязь знаходиться поза межами прибудинкової території, на балансі нашого ОСББ не знаходиться. Місцеве комунальне підприємство, «Рівнеоблводоканал» та Квасилівський професійний ліцей (на балансі якого, мабуть, знаходяться ці мережі) намагалися передати колодязь в спільну експлуатацію двох сусідніх ОСББ без попередніх перемовин. Наші представники ОСББ не підписували цей акт. На наш погляд – «Рівнеоблводоканал» повинен обслуговувати і ремонтувати всі мережі водопостачання і водовідведення, що знаходяться поза межами будинку, а от по будинку і до першого розподільчого колодязя – ОСББ або управляюча компанія», – йдеться у зверненні.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також