Оштрафували постачальника фальсифікованого алкоголю до одного з кафе Млинівщини

1061 0

Ми у соцмережах:

Оштрафували постачальника фальсифікованого алкоголю до одного з кафе Млинівщини

Демидівським районним судом 57-річного уродженця Млинівщини засуджено за незаконне придбання, транспортування та збут алкогольних напоїв.

У суді прокурором доведено, що чоловік, будучи підприємцем, але не маючи необхідних дозволів, проте прагнучи швидкого збагачення, займався постачанням фальсифікованого алкоголю до одного з кафе Млинівщини. Спочатку в нього вилучили 160 літрів спирту та 99 літрів водно-спиртової суміші. А пізніше під час огляду в його автомобілі правоохоронці виявили також 60 літрів спирту та 210 літрів водно-спиртової суміші.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури повідомила: в обох випадках висновками експертиз підтверджено підробку алкоголю, що становить загрозу для життя та здоров’я людей.

Обвинувачений своєї вини не визнав, переконуючи суд у тому, що алкоголь, який виявили в його авто, йому насправді не належить. У першому випадку він, ніби-то, віз передачу, а в другому – фальсифікат, за його словами, просто підкинули. Проте прокурор повністю довів вину чоловіка.

Вироком суду обвинуваченого визнано винним та призначено покарання – 170 тис. грн штафу, з конфіскацією та знищенням вилучених алкогольних напоїв. Вирок законної сили ще не набрав, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також