Оштрафували за те, що вдарив військовика

1523 0

Ми у соцмережах:

Оштрафували за те, що вдарив військовика

У Дубно засудили 22-річного молодика, який побив військовослужбовця - Ігоря Швеця з 24 ОМБР., який перебував у відпустці та гуляв з дівчиною.

За участі працівників Дубенської місцевої прокуратури суд визнав винним 22-річного чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 125 Кримінального Кодексу України, за фактом нанесення умисного легкого тілесного ушкодження.

Подія трапилась у вересні 2018 року неподалік кафе «Дуплет», що в місті Дубно. Під час словесного конфлікту зловмисник, щоб вирішити спір на свою користь, наніс один удар кулаком в обличчя військовослужбовцю, який пребував поза службою. Потерпілому було завдано легкі тілесні ушкодження, що призвели до короткочасного розладу здоров’я.

Дубенська місцева прокуратура повідомляє, що цей злочин в найкоротші строки було розслідувано слідчими поліції та обвинувальний акт Дубенською місцевою прокуратурою скеровано до суду. Відповідно до вироку Дубенського міськрайонного суду молодика засуджено до покарання - 850 гривень штрафу. Крім цього, згідно з рішенням суду з останнього стягнуто 4 тисячі гривень, витрачені Дубенською центральною районною лікарнею та Рівненським військовим госпіталем на лікування потерпілого.

Читайте також Судитимуть, бо вдарив військовика та У Дубні п’яна компанія побила військового, а тепер погрожує

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також