Осінь, дощ, хандра: як поліпшити настрій

616 0

Ми у соцмережах:

Осінь, дощ, хандра: як поліпшити настрій

Лікарі стверджують, що причиною осінньої хандри є скорочення світлового дня. Сонячне світло має на людину величезний вплив, і його нестача спричиняє смуток і меланхолію.

 

Якщо налагодження правильного харчування і режиму сну – не для вас, спробуйте почати боротися з поганим настроєм на роботі, радять психологи.

Пишіть списки завдань і виконуйте їх. Кожен виконаний дедлайн допоможе відчути себе краще і впевненіше.

Зробіть життя яскравішим. Міняйте заставку на робочому столі на яскраву і барвисту, пийте каву з кольорових чашок і зловживайте яскравими стікерами. Життя заб'є фонтаном!

Знайдіть своє джерело енергії. Це можуть бути прогулянки, спілкування з друзями і колегами на роботі. Влаштовуйте собі п'ятихвилинки здоров'я, пройдіться до роботи кілька зупинок, насолодіться осіннім ранком.

Робота – це  і є порятунок від нудьги. Тут – новини, спілкування, важливі справи, цікаві люди і прагнення зробити щось максимально добре. Будучи в постійному тонусі, просто неможливо хандрити.

Вирішіть для себе, чого ви хочете досягти за цю осінь у кар'єрі, у професійному зростанні, що можна зробити для цього, і робіть це. Мобілізуйтесь. Життя – це зараз, а не потім!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також