Основи вибору корму для котів: що потрібно знати кожному власнику?

122 0

Ми у соцмережах:

Основи вибору корму для котів: що потрібно знати кожному власнику?

Від широкого асортименту власники-новачки можуть легко отримати запамороку. Однак, не все так складно, як здається на перший погляд. Щоб придбати корисний корм для кота, важливо вибрати надійного виробника та звертати увагу на склад продукції. Клуб 4 Лапи, наприклад, завжди інформує щодо інгредієнтів, які використовуються при створенні. Це дозволяє сформувати правильну думку щодо поживності та натуральності корму. Як результат, петперенти не турбуються, адже знають що якісне харчування позитивно вплине на організм їхнього домашнього улюбленця. 

Як відрізнити якісний корм для кота від економкласу? 

Корм для кота економкласу характеризується низькою харчовою цінністю. Його мета - заощадження коштів, тому на заміну натуральним компонентам приходять штучні консерванти. Більшість відповідальних власників обирають якісний корм, який отримав багато позитивних відгуків та сприяє здоровому функціонуванню організму. 

Високоякісний корм виготовляється на основі натурального м’яса. Насичений смак, особливо при виборі вологих раціонів, позитивно сприймається тваринами. Таке харчування проходить ретельний контроль на всіх етапах, тому відповідають встановленим стандартам якості.

Звичайно ж, спостерігається відмінність у ціні. Петперенти, які хочуть заощадити, можуть спостерігати появу додаткових проблем, які нерідко пов’язані з неправильним харчуванням. Якісний корм має вищу ціну, оскільки він містить дорогі та корисні інгредієнти, тому цілком виправдовує свою вартість.

Переваги готових кормів для тварин

У власників пухнастиків часто виникає питання: “Чому готові корми мають такий попит?”. На це питання існує декілька відповідей:

  • Готовий раціон забезпечує комплексне харчування. Виробник заздалегідь потурбувався про наявність та правильну збалансованість усіх важливих компонентів, тому тварина отримує всі необхідні інгредієнти протягом дня.
  • Кожен інгредієнт проходить обробку та певні стадії перевірки, що гарантує безпеку. Особливо, коли ви обираєте високоякісну продукцію від Клуб 4 Лапи. 
  • Комфорт та економія часу. Натуральне харчування вимагає більше часу та зусиль. Купуючи готовий корм, вам не потрібно розраховувати порції, адже виробник залишає рекомендації щодо годування на етикетці. 
  • Збалансованість. Виробник має великий досвід у створенні кормів, тому пропонує раціональне співвідношення всіх корисних компонентів, включаючи білки, жири та вуглеводи. 

Отже, готовий корм для кота - це зручно, практично та корисно. Вам не потрібно готувати, адже достатньо лише відкрити упаковку та насипати її в миску. Головне - не перебільшуйте з порціями та спостерігайте за реакцією свого кота на вибране харчування. 

Що важливо знати перед покупкою? 

Перед тим, як завести кота, дізнайтеся все про його особливості та стан здоров’я. Це допоможе якнайкраще підібрати харчування та максимально подбати про його хороше самопочуття, а також заздалегідь підготуватись до можливих складнощів. Якщо ви обрали корм та внесли його до раціону, не поспішайте його одразу змінювати. Організм повинен адаптуватися до вибраного харчування, тому домашнім улюбленцям не потрібне різноманіття. 

Важливо вибрати досвідченого виробника, який спеціалізується на якісному кормі. Клуб 4 Лапи здобув хорошу репутацію, тому зверніть увагу на асортимент компанії. Якщо ваш кіт має певні відмінності або алергічні реакції, ви можете знайти спеціальне харчування, яке допоможе уникнути проблем зі здоров'ям. Для турботливих власників пропонується харчування преміум якості, яке виділяється високоякісними інгредієнтами.

Крім того, ми маємо великий вибір ласощів для кішок, наприклад, м'ясні палички, які припадуть до смаку вашому домашньому улюбленцю. Уся продукція сертифікована та відповідає найвищим стандартам якості. Наша команда експертів щодня турбується про це та займається виготовленням новинок з насиченим та корисним складом.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також