Основні кроки при оренді офісу

661 0

Ми у соцмережах:

Основні кроки при оренді офісу

Поради щодо вибору офісу в оренду через спеціалізовані агентства, обговорюється вплив розташування приміщення і сусідства, а також важливість укладення і дотримання сторонами договору

Відкрийте двері нового офісу, дайте дорогу своєму бізнесу! Орендуючи офіс, варто визначитися з основним його призначенням і цінами на офіс в оренду. Ця коротка інструкція від компанії A-office допоможе зробити впевнений крок будь-якій організації, що розвивається.

Вимоги до об'єкту, що орендується залежать від виду діяльності, якою будете займатися. Якщо це інтернет-магазин, то цілком вистачить кількох робочих столів для фахівців. Турфірмі зійде приміщення у великому торговому центрі або в історичному місці. Після цього вирішите, чи буде у вас багато відвідувачів і чи потрібно робота секретаря.

Прикиньте кількість телефонних апаратів і точок підключення до міської телефонної станції. Зробіть перелік вимог для ідеального офісу і подумайте, чи окупиться вартість оренди офісу.

Варто розуміти, що знайти офіс, що задовольняє абсолютно всім вимогам, дуже складно.

Не витрачайте сил даремно

Оренда офісу в центрі досить приваблива, але якщо шукати трохи далі від центру вибір буде значно більшим. Відповідне приміщення нескладно знайти біля кінцевої станції метро у віддаленому районі. Ну, а відповідний варіант ближче до центру, можливо, виявиться офісом в районі якого-небудь промислового району. При цьому шлях до найближчої станції метро буде набагато більш тривалим.

Сьогодні є величезна кількість посилань на ресурси агентств нерухомості.

Однак! В першу чергу, всі малі агентства (а їх більшість) користуються, як правило, загальнодоступними засобами розсилки, пропонуючи в результаті одні й ті ж приміщення. Потім, для пошуку серед маси пропозицій доведеться затратити багато часу і сил. Вартість оренди офісу в цьому випадку відходить часто на другий план.

Ширше крок. Ви у мети!

Навіть якщо ви орендували маленький офіс, може проявитися чимало «підводних каменів». Хоча б те, що по сусідству несподівано з'являться ваші головні конкуренти. Деякі господарі будинків можуть бути проти розташування в своїх приміщеннях представників будь-якого бізнесу.

<pУ тому випадку, якщо ви зібралися шукати офіс за допомогою агентства нерухомості, варто врахувати, що в першу чергу вам необхідно буде укласти договір. Цей документ може носити назву «договір надання послуг» або «договір доручення», аби не інакше.

Співробітник агентства по цьому документу зобов'язаний пропонувати вам всі необхідні варіанти і на показах вас супроводжувати...


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також