Основні особливості та вимоги до тактичного взуття

2523 0

Ми у соцмережах:

Основні особливості та вимоги до тактичного взуття

Тактичне взуття - це особливий вид аксесуарів, які відрізняються поліпшеним кроєм та використанням більш міцних матеріалів. Все це дозволяє використовувати тактичне взуття у складних умовах. Захисні властивості обумовлені використанням спеціальної мембрани, а також теплоізоляційних матеріалів що забезпечують тривале збереження тепла, навіть під час сильних морозів.

Призначення та переваги тактичного взуття

В основному це аксесуари, які призначені для експлуатації в критичних і складних умовах. Зокрема це високий рівень вологи, бруд, сильний мороз чи літня спека. Придбати їх можна в магазині воєнторг, що пропонує якісні товари для використання в складних умовах.

Для яких цілей використовується тактичне взуття:

♦ Для марш кидків та походів на великі відстані

♦ Для екстремальних змагань

♦ Для спецоперацій та військових дій на відкритому повітрі

Залежно від умов експлуатації, таке взуття може мати вузьке призначення. Мова йде про взуття для риболовлі та полювання. В основному такі моделі застосовуються у випадку, коли необхідна водопроникність. Її забезпечує велика кілька захисних шарів, з яких виготовлене взуття.

Існує кілька переваг тактичного взуття:

♦ Стійкість до перепадів температури і високої вологості

♦ Здатність витримувати експлуатацію в екстремальних, критичних умовах

♦ Стійкість при контакті з рідинами та хімічними речовинами, що відрізняються своєю агресивністю

Сфера використання та вимоги до тактичного взуття

Таке взуття відрізняється використанням якісних матеріалів, забезпечуючи комфорт під час тривалих переходів на великі відстані. Екіпірування та тактичні кросівки використовують не тільки військові, але й представники правоохоронних органів, а також туристи, які віддають перевагу походам і виживанню у важких умовах.

Незалежно від призначення взуття, воно повинно відповідати наступним вимогам:

♦ Забезпечувати надійне зчеплення з поверхнею ґрунтової дороги та асфальту.

♦ Захищати від механічних пошкоджень. Велика кількість моделей оснащені жорстким носком та п'ятою. Підошва доповнена протекторами для зручного переміщення на довгих ділянках.

♦ Висока стійкість до зносу, використання якісної та міцної фурнітури.

♦ Забезпечувати хорошу вентиляцію ніг за високих температур.

Тактичне взуття для військових призначене не тільки для того, щоб забезпечити комфорт і зігріти в холодну пору року, але і для того, щоб знизити тертя, появу грибка в області стопи при тривалому русі та переміщенні. Саме тому взуття для військових комплектують дихаючими, змінними устілками, які можна очистити, випрати або замінити в разі потреби.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також