Основні види промислового обладнання

1527 0

Ми у соцмережах:

Основні види промислового обладнання

Досить очевидно, що для будь-якого промислового підприємства необхідно спеціалізоване обладнання, яке буде позитивно впливати на виробничий процес, дозволяючи досягти підвищення його ефективності.

В Україні одним із основних постачальників універсального промислового обладнання є турецька компанія Далгакиран.

Для своїх клієнтів вона пропонує такі різновиди обладнання: компресорне обладнання, дизельні електростанції, системи охолодження, обладнання для підготовки стисненого повітря, генератори азоту та кисню, промислові насоси.

Крім цього пропонуються послуги по оренді обладнання та його технічного обслуговування.

Компресорне обладнання

Цей різновид промислового обладнання створений для того, щоб проводити крізь себе повітря або інші гази. В результаті роботи пристрою створюється надлишковий тиск, повітря стискується і подається на пневмоінструмент.

Існують такі основні різновиди компресорів:

• гідрокомпресор;

• турбокомпресор;

• поршневий компресор;

• мембранний компресор;

• ротаційний компресор;

• гвинтовий компресор.

Дизельні електростанції

Дизельні електростанції перетворюють паливо на електричну енергію. Вони часто використовуються не тільки на промислових об’єктах, а й на будівничих майданчиках, як засіб для швидкого отримання дешевої електроенергії. Також дизельні електростанції поширені в побуті. Доволі часто це запасний варіант джерела електроенергії для власників приватних будинків.

Системи охолодження

Системи охолодження широко застосовуються в промислових процесах, в яких температура може досягати високої позначки. Наприклад, у виробництві пластмас, гуми, енергетичній, хімічній та багатьох інших сфер промисловості.

Обладнання для підготовки стисненого повітря

Будь-який пневматичний інструмент потребує чистого стисненого повітря. Тому саме для цього існують спеціальні системи, які позбавляють подане повітря від масла та інших різноманітних домішок.

Системи для підготовки стисненого повітря бувають таких видів:

• осушувачі;

• магістральні фільтри;

• блоки хімічної фільтрації.

Генератори азоту і кисню

Генератори азоту і кисню дозволяють власникам промислових підприємств додатково оптимізувати процес виробництва таким чином, щоб знизити витрати й підвищити його ефективність. Підприємству більше не доведеться витрачати додаткові кошти на доставку азоту та кисню, якщо він буде отримуватися прямо на його території.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також