Основні вимоги для отримання чистого дисциляту

605 0

Ми у соцмережах:

Основні вимоги для отримання чистого дисциляту

Полиці магазинів заповнені величезною кількістю алкогольних напоїв, які відрізняються вартістю та смаками. Більшість відомих заводів гарантують чудову якість товарів, багатоступеневу систему очищення, з використанням срібних фільтрів, а також особливих систем дистиляції.

Особливості виготовлення домашніх настоянок

В основі будь-якої настоянки лежить використання міцного алкоголю, зокрема це може бути сировина на основі етилового спирту. Чудово підходить для виготовлення настоянки домашній та очищений самогон. Від якості сировини будуть залежати смакові властивості настоянки, а також наявність чи відсутність сивушних олій, смол, та додаткових речовин, які можуть провокувати похмілля на наступний день після застілля.

Саме тому спеціалісти рекомендують з відповідальністю підходити до вибору основи для виготовлення настоянки, використовуючи для цього спиртові дистилятори. Адже поєднання цікавого смаку домашнього самогону, без відповідного очищення, з фруктовою або рослинною сировиною, може не відповідати очікуванням.

Як отримати домашній самогон з високим ступенем очищення?

Головна вимога – це дотримання технології виготовлення з певною температурою кипіння, тиском та наявністю системи охолодження.

Як отримати очищений самогон:

  • Додатковою перевагою стане наявність спеціального дефлегматора, в якому встановлений спеціальним температурний датчик.
  • Саме у цьому пристрої відбувається розділення рідини на спирт та спиртовмісні розчини.
  • Тому розчин з невеликим вмістом спирту знову повертається всередину випарника, а через систему проходить лише спирт з високим відсотком міцності. Це дозволяє запобігти утворенню забрудненого самогону, з невеликою міцністю.
  • Обов'язкові складові системи: манометр та холодильник, який охолоджує пару, що містить спирт та перетворює її на рідину. Система манометрів дозволяє не перевищувати тиск всередині посудини, щоб не провокувати утворення величезної кількості бульбашок та парів, які мають низьку концентрацію спирту.

Використовуючи сучасні самогонні апарати від компанії Aquagradus, можна отримати основу для виготовлення будь-яких настоянок, лікерів та навіть бренді. Система дозволяє регулювати температуру виготовлення продукції знижує, чи підвищує її, в залежності від необхідної міцності готового продукту.

Після отримання спиртової сировини можна готувати настоянки за власним бажанням. В якості наповнювачів можуть слугувати натуральні фрукти, цитрусові. У саморобні продукти досить часто додають мед, щоб зробити смак більш вираженим та солодким. Використовуючи спеціальні сиропи, можна виготовляти лікери, на основі домашнього самогону.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також