Особистий кабінет на 104.ua допоможе малому та середньому бізнесу

691 0

Ми у соцмережах:

Особистий кабінет на 104.ua допоможе малому та середньому бізнесу

Представники малого та середнього бізнесу, які скористалися Особистим кабінетом на сайті 104.ua, відзначають його переваги. Сервіс кабінету налаштований для обміну даними між програмами з бухгалтерського документообігу: СRM, 1C Докс, 1С Індастрі, 1С Бухгалтерія.

«Особистий кабінет суттєво економить час. Про це розповідають клієнти, котрі відкриті до нових знань і вже активно використовують зручний онлайн сервіс у роботі. І хоча з двох тисяч клієнтів ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» – представників малого та середнього бізнесу, релігійних організацій відсоток користувачів не такий великий, їх кількість постійно зростає», – розповідає начальник відділу продажів юридичним особам ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Іван Попович.

За допомогою Особистого кабінету можна:

— швидко замовляти обсяг газу згідно з договором поставки;

— передавати як подобово, так і помісячно плановий об’єм щодо договору розподілу;

— формувати рахунки для сплати за газ та розподіл;

— передавати фактичні показники;

— підписувати акти приймання-передачі за допомогою ЕЦП (КЕП).

При цьому не виключається можливість використання паперових документів.

Для багатьох бізнесменів переваги Особистого кабінету – вже очевидні. Тож час реєструватись або авторизуватись на сайті https://104.ua/ Новим клієнтам ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» необхідно укласти договір про співпрацю і підписати заяву-приєднання. Після цього можна отримати всі потрібні дані для входу в Особистий кабінет.

Тим, хто не любить самотужки знайомитись з роботою онлайн сервісів, з усім розібратись допоможе персональний менеджер ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також