Особливості алюмінієвих жалюзі

491 0

Ми у соцмережах:

Особливості алюмінієвих жалюзі

Алюмінієві жалюзі, поряд з рулонними шторами, часто обираються для захисту від сонця. Вони відрізняються багатофункціональністю, сучасним дизайном та простотою управління. Вікна з алюмінієвими ламелями

Алюмінієві жалюзі, поряд з рулонними шторами, часто обираються для захисту від сонця. Вони відрізняються багатофункціональністю, сучасним дизайном та простотою управління. Вікна, з алюмінієвими ламелями, забезпечують захист від сонця та піклуються про конфіденційність. Однак це далеко не всі переваги цих виробів.

Чому вибирають алюмінієві жалюзі

Це одна з найпопулярніших систем, що захищає від сонця, перегріву приміщень та забезпечує усамітнення домочадцям. Вони є чудовим рішенням як для маленьких вікон, так і для великих. Ідеально підходять для вітальні, кухні, офісу чи дитячої. Їх універсальність та естетичний вигляд роблять жалюзі придатними для класичних, сучасних інтер'єрів та кімнат оформлених у стилі лофт.

Додатковою перевагою є різноманітність ширини ламелей – 16 мм, 25 мм та 50 мм, які можна регулювати в залежності від розміру вікна та стилю. Жалюзі із шириною ламелі 50 мм рекомендуються для закриття великих вікон, ніш та перегородок. Крім того, алюмінієві полотна доступні в широкій гамі кольорів. На вибір доступні нейтральні відтінки, гладке оздоблення або імітація натурального дерева.

 

Плюси системи

Ще одна перевага алюмінієвих конструкцій, про яку варто згадати, - це матеріал, з якого вони виготовлені. Алюміній має світловідбивні властивості, завдяки чому в літню пору року при закритих ламелях ви можете ефективно знизити температуру на цілих 5-7 C. З іншого боку, взимку закриті ламелі будуть бар'єром проти теплообміну, що призведе до збереження температури, приблизно на 2 градуси.

Можливість повороту ламелів - ще одна перевага алюмінієвих жалюзі, що заслуговує на особливу увагу. Завдяки цьому ви можете захистити інтер'єр від сильного сонячного світла та забезпечити конфіденційність домочадцям, не затемнюючи кімнату повністю. Крім того, ви можете регулювати кількість світла, що потрапляє в будинок, без необхідності піднімати полотно.

Замовляючи жалюзі у Харкові, окрім функціональності, варто звернути увагу на зовнішній вигляд виробу, який відмінно підійде для домашнього офісу, спальної кімнати або вітальні. Стандартна пропозиція включає 8 стандартних кольорів, у тому числі: кремово-білий, сірий базальтовий або антрацитовий. Також можливе виготовлення жалюзі будь-якого кольору з палітри.

Як чистити алюмінієві жалюзі:

♦ Достатньо чистити ламелі один раз на тиждень, щоб ролети виглядали бездоганно. Для чищення варто обрати щітку для пилу або серветки з мікрофібри, які допоможуть збирати пил. Для прискорення роботи необхідно встановити ламелі в закрите положення. Протріть їх зверху вниз, потім переверніть ламелі на інший бік та повторіть дії. При чищенні ніжних алюмінієвих планок рекомендується не поспішати, щоб не пошкодити їх.

♦ Другий спосіб чищення – це використання пилососа, оснащеного спеціальною насадкою. Однак перед початком збирання слід переконатися, що ви встановили відповідну потужність всмоктування.

♦ Ще один спосіб зберегти чистоту алюмінієвих пластин - використовувати спеціальну щітку. Яка складається з декількох роликів і дозволяє очищати одночасно до 7 ламелів. Щітка може бути як сухою, так і вологою, що ефективно для великих забруднень.

♦ При сильному забрудненні вам також знадобиться вологе прибирання. Для цього потрібна вода, ганчірка та м'який миючий засіб з нейтральним pH, наприклад, гель для прання або засіб для миття посуду. Встановіть ламелі в закрите положення і вологою тканиною, змоченою в рідині, протріть поверхню, видаляючи забруднення.

Віконні системи - невід'ємний елемент інтер'єру, що забезпечує комфорт та усамітнення. Правильно підібрані вони забезпечують комплексний захист від сонця і прикрасять приміщення. Ролети – універсальне рішення, яке підійде як для дому, так і для офісу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також