Особливості формування вартості суші та ролів

1348 0

Ми у соцмережах:

Особливості формування вартості суші та ролів

Японська кухня є однією з найпопулярніших у світі. Ця популярність обумовлена використанням корисних та якісних продуктів, із застосуванням невеликої кількості жиру. Все це допомагає підтримувати форму. Навіть відомі зірки використовують суші, щоб покращити фігуру. Проте не лише низька калорійність та поєднання корисних властивостей роблять суші настільки популярними. Основна причина популярності в незвичайному поєднанні продуктів та унікальних органолептичних властивостях.

Від чого залежить вартість суші?

Страва дуже смачна, особливо для людей, які люблять морепродукти та рибу. Зараз у продажу можна побачити величезну кількість пропозицій із доставкою, що відрізняються вартістю. Різниця в ціні може досягати десятків разів. Саме тому багато покупців бажають заощадити, замовляючи найвигідніший і дешевий варіант, орієнтуючись на вартість суші. Справа в тім, що для приготування ролів та суші необхідно використовувати високоякісні продукти. В основі великої кількості страв японської кухні лежить червона риба – лосось.

Різновиди червоної риби для приготування суші:

♦ В ідеалі це сьомга, яка відрізняється приємним вершковим смаком, а також м'якістю та ніжністю. Така риба тане у роті. Однак серед сімейства лососевих є більше 20 видів, які відрізняються не лише кольором, а й смаковими якостями.

♦ Нерідко компанії, які займаються приготуванням суші, використовують дешевші різновиди риби, зокрема горбушу та кету. Такі види відрізняються жорсткістю і трохи гірчать.

♦ Відповідно смакові характеристики страви суттєво змінюються, якщо використати саме таку рибу. Це теж червона риба, яка відноситься до лососевих, але відрізняється своїми смаковими якостями.

Способи зниження вартості суші та роллів

Нерідко заощаджують на якості сиру. При приготуванні цієї страви використовується якісний вершковий сир Філадельфія. Однак зараз дуже багато аналогів, частина з яких відрізняється поганою якістю та смаковими характеристиками. Нерідко замість класичного сиру Філадельфія використовують продукти на основі рослинних жирів. Це негативно позначається на користі продукту, та його смакових якостях. Такий сир нагадує пластик і відрізняється неприємним присмаком. Відповідно неякісна риба та сир можуть суттєво зіпсувати смак продукту.

Для приготування суші та ролів також використовується рис. В оригінальному рецепті застосовують виключно високоякісну продукцію білого кольору з ідеальним розміром зернят. Зерна рису повинні відрізнятися можливістю злипання і особливими властивостями. Завдяки цьому роли не розсипаються, зернятка тримаються один за одного. Щоб заощадити, часто виробники ролів економ-класу застосовують сірий рис першого сорту.

Якщо хочете насолодитися оригінальними стравами японської кухні, рекомендуємо співпрацювати з перевіреними компаніями, наприклад TimeOut, асортимент якої можна знайти на сайті https://timeout.od.ua/akcii/. Компанія пропонує якісні продукти, за доступною ціною. Це оптимальне співвідношення ціни та якості, які дозволяють зберегти сімейний бюджет, і насолодитися приємним смаком продукту.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також