Особливості наливної підлоги

649 0

Ми у соцмережах:

Особливості наливної підлоги

Наливна підлога - ідеально підходить для фінішного покриття підлоги. Відрізняється простотою використання, приховує недоліки та сліди чорнової обробки. Підлогове покриття різноманітне, має чимало переваг.

Властивості наливної підлоги

Наливна підлога має багато переваг перед іншими підлоговими покриттями. Сучасний варіант оздоблення отримав визнання неспроста. Його вибирають тому що:

  • Швидко наноситься. Текстура самовирівнюється, інші роботи після заливки не потрібні.
  • Приховує недоліки підлоги. Консистенція складу рідка, миттєво приховує нерівності. Додаткове шліфування не потрібне, дає змогу заощадити на додаткових роботах.
  • Швидко сохне. Ця властивість залежить від товщини складу наливної підлоги. Мінімум кілька годин, максимум добу. Коли немає часу довго робити косметичний ремонт покриття зручне.

Наливна підлога стійка перед вологою. Цвіль, грибок - це те, що господар підлоги ніколи не побачить у своїй квартирі. Головна перевага перед паркетом і ламінатом - це пожежна безпека. Заливка вогнестійка.

Чому наливні підлоги такі популярні

Головна вимога, якою керуються під час вибору підлогового покриття - довгий термін експлуатації. Лінолеум, паркет, ламінат та інші покриття поступово втрачають свою затребуваність. Все тому, що вони не можуть похвалитися довговічністю, особливо якщо це місця з великою прохідністю людей. Вони стираються, з'являються тріщини, інші дефекти.

На зміну старим покриттям приходять нові, одним з яких і є наливна підлога. Це покриття просте в монтажі, ідеально гладке. При правильно виконаних роботах здатне прослужити не одне десятиліття.

У складі наливної підлоги полімерні матеріали. Завдяки ним після монтажу не залишається жодного стику. Підлоги невибагливі в догляді, рельєф рівний, бруд, пил практично не скупчується.

Поширене питання, що хвилює багатьох - чи є наливна підлога слизькою? Незважаючи на те, що покриття ідеально гладке, на ньому неможливо посковзнутися. Цей критерій робить його не просто практичним, а зручним.

За бажання можна скомбінувати відразу кілька матеріалів і створити з них наливну підлогу. Так вдається створити власний дизайн, вирішити конкретні завдання. Ба більше, комбіновані підлоги вважаються особливо міцними. Вони прослужать не менше 20 років і не втратять первісного вигляду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також