Особливості шин Goodyear

563 0

Ми у соцмережах:

Особливості шин Goodyear

Goodyear - це американський виробник авто- і мотопокришок, продукція якого відома у всьому світі і користується широкою популярністю. Гума Goodyear tireshop.ua/shini/goodyear - це гарантія якості і тільки оригінальні літні шини.

Goodyear - це американський виробник авто- і мотопокришок, продукція якого відома у всьому світі і користується широкою популярністю. Гума Goodyear tireshop.ua/shini/goodyear — це гарантія якості і тільки оригінальні літні шини.

Інтернет-магазин гуми Tireshop пропонує весь асортимент покришок від даного виробника як для легкових автомобілів, так і для вантажних машин. Замовити потрібні шини можна прямо зараз, оформивши онлайн-замовлення з доставкою по Києву або в будь-який інший регіон України.

Про компанію Goodyear

Компанії Goodyear носить ім'я винахідника вулканізації - Чарльза Гудієра. Шини не були першим продуктом корпорації. Раніше вона була відома виробництвом дирижаблів. Тому на деякій рекламі автопокришок досі можна їх побачити.

У колекції лінійок Goodyear доступні різні варіанти автомобільних шин. Але всі види гуми, що випускаються американською корпорацією, славляться гарною якістю і високою надійністю. Зайвим підтвердженням тому є і той факт, що покришки даного бренду часто встановлюються на шасі літаків.

Раніше виробник активно співпрацював з автоспортом. Зокрема він постачав гуму для болідів «Формули-1» і для «Nascar». Компанія має в своїй колекції безліч міжнародних нагород, що зайвий раз доводить якість її продукції.

Особливості автогуми Goodyear

Автогума Goodyear відрізняється високою технологічністю виробництва та багатьма функціональними особливостями. В першу чергу це стосується преміум сегменту покришок.

Унікальність гуми Goodyear полягає в тому, що компанія має два власних дослідницьких центри. Вони постійно вдосконалюють виробничий процес і впроваджують нові технології в виготовлення шин.

Основні переваги:

1. Інженери компанії Goodyear розробили пневматичну автопокришку. Завдяки сучасним технологіям (зокрема RunOnFlat) проколота шина здатна проїхати ще до 80 кілометрів.

2. Тривимірна конструкція блоків протектора дозволяє значно скоротити гальмівний шлях. Досягається це завдяки збільшенню контактного плями і за рахунок цього поліпшується зчеплення з асфальтом.

3. Особливий склад гуми допомагає збільшити зчеплення з мокрим покриттям. Протектор покришок Goodyear має високу зносостійкість, а гума менш схильна до проколів.

4. Застосування технології FuelSaving допомагає зменшити витрату палива. Досягається це завдяки зменшенню ваги покришок, а значить і навантаження на двигун.

5. Міцні боковини і посилена конструкція автогуми Goodyear підвищує зручність керування автомобілем і покращує його курсову стійкість навіть на високій швидкості, а також в поворотах.

6. Блоки протектора на більшості покришок даного бренду мають складну будову і сформовані таким чином, щоб шини добре почувалися при будь-яких погодних умовах.

7. Гума Goodyear стійка до аквапланування. Їздові характеристики зберігаються навіть при певному зносі протектора. Такого результату досягнуто завдяки технології SmartWear.

8. Автопокришки характеризуються низьким рівнем шуму і полегшують рульове управління за рахунок застосування інноваційної технології 3D-BIS.

Висновок

Інтернет-магазин шин Tireshop пропонує широкий асортимент гуми Goodyear. Вона підійде автовласникам, для яких важливий комфорт на дорозі і надійність. Завдяки інноваційним технологіям покришки зберігають ефективність при будь-яких погодних умовах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також