Особливості вибору золотих сережок

117 0

Ми у соцмережах:

Особливості вибору золотих сережок

Якщо мова йде про сережки, то зробити привальний вибір часом буває нелегко.

У цьому процесі важливо не тільки звернути увагу на зовнішній вигляд прикраси, але й врахувати такі аспекти, як форма обличчя, стиль життя, тип шкіри, а також особисті вподобання людини, котра буде їх носити. Розгляньмо докладніше усі ці критерії.

Вибір сережок залежно від форми обличчя

Якщо ви вирішили купити золоті сережки собі чи тим паче у подарунок, то перше і найголовніше, що варто взяти до уваги ー це форму обличчя. Прикраса повинна підкреслювати природні риси власниці та робити їх виразними, а не навпаки. Тому, якщо у вас:

  • кругле обличчя ー варто вибирати видовжені прикраси у формі краплі або моделі з довгими підвісами;
  • овальна форма ー ви щасливчик, адже вам підійдуть практично усі моделі;
  • квадратне обличчя ー найкраще підкреслять та допоможуть пом’якшити гострі риси вироби округлих форм;
  • серцеподібне ー така зовнішність вимагає виробів, що зможуть збалансувати ширину лоба та підборіддя.

Отже, ви зрозуміли, що перш ніж відправитись до магазину, варто завчасно визначитись із моделлю ー тоді ви точно будете знати, який саме товар вас цікавить. Адже асортимент ювелірних виробів у наш час досить широкий.

Враховуємо тип шкіри під час вибору прикрас

Колір золота, як і шкіра жінки, буває різним. Це важливий аспект, яким не варто нехтувати, щоб точно догодити майбутній власниці сережок. Якщо шкіра має теплі відтінки, то найкраще підкреслять її природний блиск вироби з жовтого або рожевого золота.

Коли ж дівчина має дуже світлу та бліду шкіру, додати свіжості природній красі допоможуть сережки з білого золота. Найбільше пощастило дівчатам з нейтральним відтінком обличчя, адже їм підходять усі метали. Можна без остраху експериментувати з різними моделями.

Як стиль життя впливає на вибір аксесуарів?

Можливо це прозвучить для когось дивно, але стиль життя жінки також впливає на коректний вибір таких прикрас, як сережки. Якщо власниця веде досить активний спосіб життя, займається спортом чи її робота пов’язана з постійним рухом, їй найкраще підійдуть стримані, невеликі моделі: гвоздики, маленькі кільця. Вони не будуть заважати, але гарно доповнять образ.

Якщо ж дівчина любить ловити на собі погляди, часто відвідує світські заходи, їй можна купити більш виразні сережки з камінням, цікавим дизайном, що неодмінно прикрасять образ та стануть його акцентом.

Якість матеріалу та оздоблення прикрас

При купівлі будь-яких прикрас, і сережки не виключення, важливо звертати увагу на якість матеріалу, з якого вони виготовлені. Є кілька проб золота, які використовуються у ювелірній справі ー чим вона вища, тим якіснішим буде виріб.

Для сережок найкраще підходять наступні варіанти:

  • 375 містить 37,5 відсотків золота, така прикраса буде менш чистою, але досить стійкою до подряпин та механічних пошкоджень;
  • 585 ー тут відповідно 58,5 % благородного металу, це найбільш поширений сплав, який використовується для більшості прикрас;
  • 750 ー 75% чистого золота, такі прикраси виглядають розкішно, відрізняються насиченим кольором та неабияким блиском, але вони порівняно м’які, тому їх варто берегти від пошкоджень.

Окрім металу, дуже важливо також пам’ятати про вставку. Це може бути дорогоцінне каміння, емаль, перли тощо. При виборі прикрас із камінням звертайте увагу на їх чистоту та огранку, також важливим є колір та сам камінь.

Класичний стиль передбачає наявність білих або чорних перлин. Для молоді добре підходять вставки з емалі. Якщо ж ви віддаєте перевагу мінімалізму, можна придбати виріб без каменів, наприклад, цікавої форми або з гравіюванням.

Вибираючи ідеальні золоті сережки, слід враховувати низку важливих факторів, однак, головними критеріями залишаються ваш особистий смак і вподобання. Пам’ятайте, що золоті сережки ー це не лише прикраса, але можливість самовираження.

Вибирайте моделі, які підкреслять вашу красу та будуть приносити задоволення в першу чергу вам. Ювелірний дім Kimberli допоможе зробити правильний вибір та запропонує свої найкращі колекції. Ви точно не залишитесь без покупки.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також