Особливості виготовлення та переваги встановлення секційних парканів

794 0

Ми у соцмережах:

Особливості виготовлення та переваги встановлення секційних парканів

Паркан дозволяє не лише огородити ділянку біля будинку, але й захистити зону відпочинку від сторонніх поглядів. Для цього використовують глухі огородження, які можуть бути виготовлені як з полімерних матеріалів, так і з металу. Одним з найкращих варіантів вважається секційна огорожа з металу або профнастил. Цей матеріал виглядає дуже дешево і не завжди поєднується з дизайном будинку. Для цього створені секційні металеві огорожі.

Особливості виготовлення та переваги металевих огорож

Метал можна використовувати, щоб огородити спортивний майданчик, ділянку навколо будинку, а також дачу. Головна перевага такого матеріалу у невеликій вазі та пристойній міцності. Цього вдалось досягти, використовуючи високоякісний металевий прокат, з товщиною 0,4-0,45 мм.

На поверхню металевого прокату наноситься спеціальне полімерне покриття, з використанням спеціального порошку. Завдяки цьому вдається отримати покриття, яке не реагує на високу температуру та вологість. Тому такий паркан може сміливо використовуватися навіть у регіонах з дуже спекотним літом та холодною, морозною зимою. Завдяки використанню полімерного покриття, металева основа не покривається корозію і не втрачає своєї міцності та властивостей.

Різновиди секційних парканів

Завдяки великому розмаїттю кольорів, а також структур, вдасться обрати найбільш вдалий та підходящий варіант. Можна придбати як глухі секції, які з'єднані між собою та не мають просвітів, так і штахетник металевий, що має невеликі отвори між планками.

Різновиди секційних парканів:

  • Горизонт. Він представляє собою щільну огорожу, яка складається з невеликих ламелей, що з'єднані між собою. Таким чином на ділянку не буде проникати сонячне проміння, а прибудинкову територію вдасться приховати від зацікавлених очей. Широкий асортимент кольорів дозволить обрати найбільш підходящий варіант. Можна обрати секції, які мають забарвлення, схоже на дерево, натуральний камінь або бетон. Завдяки цьому вдасться повністю вписати паркан у ландшафтний дизайн з будь-яким будинком.
  • Секційна огорожа “жалюзі” представляє собою паркан, елементи якого з'єднані під кутом один з одним.
  • Ранчо - це незвичний варіант, який може бути зі щілинами або без них. Це чудовий вибір для дачних будиночків, або невеликого котеджу на березі водойми.

Варто зазначити, що головна перевага такого паркану - це невелика вага. Тому не потрібно створювати стійкого та дуже дорого фундаменту, з бетонними опорами. Завдяки цьому вдасться заощадити та отримати надійний, стійкий до атмосферних явищ варіант, який суттєво прикрасить будь-який будинок та присадибну ділянку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також