Останні марки «Русскій воєнний корабль... Всьо!» продадуть 10 червня

1318 0

Ми у соцмережах:

Останні марки «Русскій воєнний корабль... Всьо!» продадуть 10 червня

Продаж відбудеться онлайн, а також в сільських відділеннях та Головпоштамтах обласних центрів, - повідомив директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Як розповів п. Смілянський у своєму телеграм-каналі,  "Наступного тижня закінчуємо продажі марки «Корабель ВСЬО», але є 2 групи клієнтів, які раніше не могли їх придбати - село та наша діаспора за кордоном. Тож виправляємось:

1. Від вчора поновили продажі в нашому магазині на eBay
https://www.ebay.com/usr/ukrposhta_jsc/, і тепер всі друзі за кордоном зможуть спокійно придбати собі марки.

2. Останні продажі марки «Корабель ВСЬО» в Україні відбудуться 10 червня онлайн, в сільських відділеннях та Головпоштамптах обласних центрів. Село - це Україна, тому будуть марки і там. Чи вистачить всім - скоріш за все, ні, але робимо те, що можливо. Всі деталі, як завжди - 9 червня ввечері в Facebook aбо тут.

3. Залучили додаткових партнерів, активно пакуємо та відправляємо онлайн-замовлення, які отримали. Вже десятки тисяч відправлено, плануємо повністю закінчити відправки до наступного четверга.

4. Сьогодні частині з клієнтів, які замовляли марки на майданчику Prom прийшла ануляція замовлення і були повернуті кошти. Не треба турбуватись - Ваші марки на місці. Протягом дня замовлення будуть поновленні, а після - відправлені Вам.

5. Закінчили прийом робіт на марку «Добрий Вечір». Їх надійшло більше 1000. Дякую всім! Є дуже цікаві. Відберемо ТОП-5/10 та виставимо їх на онлайн-голосування наступного тижня, щоб обрати переможця. Над Патроном теж працюємо - все буде".

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також