Останні оплески актору, який відійшов у засвіти, пролунали в Острозі

1288 0

Ми у соцмережах:

Останні оплески актору, який відійшов у засвіти, пролунали в Острозі

Театральна спільнота Острожчини, з глибоким сумом сповіщає: на 83-му році життя пішов у засвіти актор, корифей Острозького народного аматорського театру Володимир Озімковський.

Людина виняткового таланту, відданості професії та неабиякого оптимізму. Цей імпозантний чоловік і талановитий актор залишиться у серцях тих, хто щоразу захоплювався його волею до життя, його неосяжною любов’ю до Прекрасного. Він був вимогливим до себе, безмежно любив рідних, з повагою ставився до колег.

-  Театр був його домівкою, він цінував кожного глядача, який приходив на вистави. Шанувальники згадуватимуть його блискуче зіграні ролі: комічного «Мартина Борулю», неповторного Глобу «Руські люди», поміщика Смірнова, з п'єси «Медведь» та багато інших ролей, в які актор вкладав частинку своєї душі. Володимир Едуардович був неповторний у глибоко - трагічних образах, а його сильна, вольова особистість блискуче вплелася в яскраву історичну постать Князя Острозького.  Здавалося, він вічний. Та ні, ось вирішив, що досить топтати ряст, – і полинув у Засвіти. Світла пам’ять талановитому митцю та щире співчуття рідним та близьким. Хай спочиває творча душа з миром, - повідомляють колеги актора на сторінці сайту про суспільство та культуру  ЦКДТ у Фейсбуці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також