Останній день Приварського на посаді: без секретаря, нарад і повноважень

1658 0

Ми у соцмережах:

Останній день Приварського на посаді: без секретаря, нарад і повноважень

Юрія Приварського, який сьогодні після трьох місяців лікарняного вийшов на роботу, близько полудня кореспондент РВ застав самого у кабінеті на шостому поверсі ОДА. Ні відвідувачів, ні секретарки у приймальній, яку, як виявилося, звільнили.

За словами Юрія Приварського, з головою він не зустрічався. Розмовляв тільки з керівником апарату Олександром Бірюковим. Наказу на звільнення до обіду п.Приварському ще не вручили, хоча Олексій Муляренко вже підписав документ. - Не бачу сенсу проводити наради з підлеглими, - каже Юрій Приварський, пояснюючи, чим займається нині на роботі. – Все одно на завтра вже буду звільнений.

Юрій Приварський 

Окрім того, за першим заступником залишили мінімум повноважень, як-от керівництво прес-службою (вона, як зазначає п.Приварський, все одно його вже не слухатиме) та управлінням надзвичайних ситуацій. Решту повноважень ще влітку передали заступнику голови Віталію Ундіру. Своє тримісячне перебування на лікарняному Юрій Приварський пояснює тим, що відновлював ногу після травми. Минулої зими перший заступник, катаючись на лижах, отримав серйозне ушкодження. - Люди після таких травм чотири місяці відновлюються, я ж через три тижні тоді вийшов на роботу. Тепер доліковував, - заявляє п.Приварський. Хоча, нагадаємо, на лікарняне він пішов, як тільки в ОДА дисциплінарна комісія розпочала розслідування його діяльності.

Юрій Приварський 

У серпні Олексій Муляренко, який давно вже хотів усунути від повноважень Юрія Приварського, що за два роки на посаді взяв під контроль ключові галузі та фінансові потоки ОДА (зокрема, щодо проведення тендерів), підписав розпорядження про звільнення першого заступника. Формальна причина – той перевищив повноваження, погодивши відпустку начальнику обласного управління водних ресурсів, коли виконував обов’язки голови у липні. Нині у суді Юрій Приварський оскаржує розпорядження голови. Олексій Муляренко прокоментував, що зранку свого першого заступника не бачив, як і його лікарняного листка: - Я розумію, що він зараз готує всі документи, щоб вийти з лікарняного і написати пояснення. Відповідно до процедури і розпорядження він буде звільнений.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також