Острожанин помер через два дні після того, як його поранила кохана

862 0

Ми у соцмережах:

Острожанин помер через два дні після того, як його поранила кохана

Учора до поліції зателефонував судово-медичний експерт й повідомив, що під час розтину померлого 30-річного жителя Острога, він виявив проникаюче ножове поранення.

 Поліцейські встановили, що 15 жовтня 30-річний острожанин разом зі співмешканкою розпивали спиртні напої. Під дією алкоголю між ними виник конфлікт та бійка. Зі слів жінки та сусідки, яка відпочивала з ними та стала свідком події, чоловік почав душити співмешканку та наносив удари ногами по тілу. У відповідь вона схопила зі столу ніж та сказала заспокоїтись. Утім, він продовжив шарпанину, під час якої нібито настромився на ніж.

Йому відразу викликали «швидку» . Медики надали необхідну медичну допомогу та запропонували госпіталізацію, але той відмовся. Поліцейським та медикам повідомив, що травму отримав випадково, оскільки впав на розбиту банку.

Через 2 дні чоловіку стало гірше, і його госпіталізували в реанімаційне відділення, де провели оперативне втручання. Але життя врятувати не вдалося.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, слідчі острозького відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України.

Жінка пояснює, що не мала наміру заподіяти травми, а хотіла просто налякати. За вчинене їй може загрожувати до 10 років позбавлення волі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також