Острожанина взяли у заручники та змусили віддати авто і гроші

1756 0

Ми у соцмережах:

Острожанина взяли у заручники та змусили віддати авто і гроші

Поліцейські затримали в Острозі двох місцевих жителів, які викрали чоловіка і взамін за його життя вимагали викуп. Обом повідомили про підозру та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Поліцейським вдалося встановити, що пізно ввечері 21 листопада 38-річний житель Острога, власник автомобіля «Toyota Avensis», через незапланований відпочинок попросив знайомого завезти його додому.

Близько 23-ї години між селами Розваж і Хорів водій зупинився, нібито, з власних потреб. У цей момент 38-річного острожанина з автомобіля витягли та почали бити двоє невідомих у балаклавах. Чоловіка кинули в багажник та завезли у гараж недобудови в Острозі, де цілу ніч утримували та продовжували наносити тілесні ушкодження. Зловмисники вимагали від потерпілого викуп за збереження життя -  5 тисяч доларів США.

По телефону знесилений чоловік звернувся за допомогою до свого товариша, який за кілька годин зібрав необхідну суму та передав її в обумовленому місці зловмисникам.  Вони примусили переписати на одного із них ще й авто потерпілого.

Отримавши бажане, заручника відпустили. Його госпіталізували до лікарні із тяжкою травмою голови, переломами ребер, численними забоями та ранами тіла.

Поліцейські управління стратегічних розслідувань ГУНП в Рівненській області спільно з працівниками обласної кримінальної поліції та Острозького відділу викрили та затримали осіб, причетних до злочинів.

Ними виявилися 29-ти та 41-річні місцеві жителі. Молодший з них і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічний злочин у 2015 році. Обох затримали та повідомили про підозру у вимаганні, незаконному позбавленні волі та незаконному заволодінні транспортним засобом. «Toyota Avensis» поліцейські виявили та вилучили за місцем проживання одного із підозрюваних. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Чоловікам загрожує до восьми років позбавлення волі. Відносно знайомого водія потерпілого слідчі дії тривають, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також