Острозькі музейники —дітям

763 0

Ми у соцмережах:

Острозькі музейники —дітям

У пошуках скарбів князів Острозьких, монетний двір та інші цікаві ініціативи — до Міжнародного дня захисту дітей Острозький історико-культурний заповідник влаштує онлайн трансляцію.

У рамках проекту відбудеться презентація власних освітніх та інтерактивних дитячих програм, які будуть діяти у місті впродовж 2020 року.

Зокрема, глядачам розкажуть про інтерактивну квест-екскурсію «У пошуках скарбів князів Острозьких». Під час екскурсії відвідувачі дізнаються історію Замкової гори, особливості її пам’яток та легенди. Загадки та завдання у квесті для команд однакові, але розташовані в різному порядку.

Роздинкою онлайн-трансляції стане презентація малоформатного видання для дітей «Книги про книги й музей в Острозі». Простий та зрозумілий текст для дітей, розмальовка, вправа на пошук відмінностей, з’єднання точок у малюнок та інше може зацікавити дітей у цьому виданні.

Наступна програма, яка буде діяти цього року «Монетний двір». Це інтерактивна програма для школярів на тему монет, яка триватиме у місцевому музеї нумізматики. Діти матимуть нагоду оглянути колекцію грошей музею та доторкнутися до монет вміщених у дерев’яні планшетки.

Окрім цього глядачів ознайомлять із грою «Велика загадка зимових канікул в Острозькому замку» та програмами, які пов’язані зі шкільним курсом історії України.

Початок у понеділок, 1 червня, о 15.00 на сторінці у Фейсбук


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також