Острозький замок може реставрувати Зеленський

1358 0

Ми у соцмережах:

Острозький замок може реставрувати Зеленський

Острозький замок – серед претендентів програми «Велике будівництво». Це Національний проєкт президента України Володимира Зеленського.

Ініціатива передбачає будівництво 100 шкіл, стільки ж садочків та спорткомплексів, а також доріг.

До цього переліку у наступному році планують включити заклади культури – це театри, музейні комплекси тощо. Таку ідею підтримав глава держави. Володимир Зеленський наголосив на необхідності готувати у регіонах чіткий перелік та план реалізації об’єктів, які розширять Національну програму.

- Недарма на рівні держави говорять про включення до «Великого будівництва» культурних закладів. Багато з них знаходяться у напівзруйнованому стані. Тому президентська програма допоможе їх реставрувати та дати їм нове життя. Історичні пам’ятки сприятимуть розвитку наших громад. Адже підсилять їх туристичну привабливість. Це активізує потік подорожуючих до нашої області, - зазначив заступник голови ОДА Сергій Гемберг.

В урядових комітетах пропонують внести до переліку «Великого будівництва» Острозький замок. Свого часу тут проживала династія князів Острозьких. Зараз на його території знаходиться краєзнавчий музей, повідомляє пресслужба Рівненської ОДА. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також