Освіжаючий тортик «Мохіто» для літньої спеки

1972 0

Ми у соцмережах:

Освіжаючий тортик «Мохіто» для літньої спеки

Дещо незвичний, ніжний торт, від якого віє м’ятно-лаймовою свіжістю, під силу навіть новачкам у кулінарії.

100 г пісочного печива, 50 г масла, 350 г сиру маскарпоне, 150 мл згущеного молока, 200 мл вершків від 30% жирності, 1 лайм (1 ст. л. соку і 1 ч. л. натертої цедри), 10 г швидкорозчинного желатину, кілька листочків мяти

Подрібнити печиво до стану крихти, додати розтоплене масло і змішати до отримання однорідної маси.

Роз’ємну форму діам. 18-19 см застелити пергаментним папером, прокласти бортики, викласти масу і рівномірно розподілити й утрамбувати.

З’єднати сир маскарпоне зі згущеним молоком і збити до однорідності, поступово ввести вершки.

Збити м’яту з лаймовим соком у блендері. Додати до сирної маси разом з цедрою і збивати до однорідності.

Наприкінці додати остиглий попередньо замочений желатин і перемішати.

Викласти масу  на основу з печива у форму, розрівняти і поставити для застигання в холодильник не менш ніж на 3 год.

Вийняти з форми і прикрасити листочками м’яти.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також