Отакої: колишнього начальника Рівненського ТЦК знову затримали

3500 0

Ми у соцмережах:

Фото - ДБР

А тільки випустили із СІЗО під заставу у майже півмільйона..

Працівники ДБР повідомили про нову підозру колишньому керівнику Рівненського ТЦК та СП Сергію Луцюку - уже четверту.
 
- Цього разу він підозрюється у перешкоджанні законній діяльності Збройних сил України. Зокрема, йдеться про умисне сприяння громадянам в ухиленні від мобілізації та військової служби в умовах воєнного стану, - пояснюють у ДБР.
 
Правоохоронці вже затримали Луцюка, слідчі проситимуть для нього запобіжний захід - тримання під вартою без альтернативи внесення застави.
 
- Нагадаємо, у липні 2023 року йому було повідомлено про підозру у справі щодо побиття солдата. Він підозрювався в застосуванні насильства щодо підлеглого та у грабежі, - додають у ДБР.
 
У жовтні 2023 року працівники ДБР повідомили йому ще одну підозру. Під час розслідування побиття солдата встановили, що керівник Рівненського військкомату володіє нерухомістю та землею вартістю понад 46,6 млн гривень. 
 
У липні 2023 року він був відсторонений від службових обов’язків та перебував під вартою без можливості внесення застави. Днями, після оскарження рішення стороною захисту, Апеляційний суд змінив запобіжний захід екскерівнику Рівненського обласного ТЦК. Його випустили із СІЗО під заставу у розмірі майже пів мільйона гривень.
 
Наразі військкому може загрожувати до 12 років позбавлення волі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також