Отримав золото за «Танго гарного настрою»

1247 0

Ми у соцмережах:

Отримав золото за  «Танго гарного настрою»

Нещодавно рівненський фотохудожник Олексій Потянок виборов «Золоту медаль 14-го Міжнародного Салону художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову, 2019» в номінації «Монохромне фото» - за фото « Танго гарного настрою». А ось людина , яка потрапила до об’єктиву Олексія, рівнянин Іван Сивак - виборов на міжнародних змаганнях з бальних танців в Польщі аж два золота!

У конкурсі фотографії «Фотовернісаж на Покрову, 2019»  брали  участь 200 авторів з 31 країни світу,  які надіслали майже  3 тисячі фото. Гран-при конкурсу виборов киянин Сергій Мірошник за фото з комахою « Ранкова гімнастика».

На репортажному знімку - свіжий сюжет липня зі «Свята вулиці Поштової». У кадрі пара танцюристів у складі Іван Сивак – чемпіон України,  Європи та Світу з бальних танців та багатогранна творча рівнянка Марина Костючок. Під час їх танцю на Поштовій Олексій Потянок зробив з два десятків кадрів та вирішив обрати один з них, той на якому вони позитивно посміхалися, і не помилився!

Приємно,  що в жовтні цього року Іван Сивак виборов аж дві золоті медалі в різних категоріях на відкритому чемпіонаті Польщі з бальних танців "ParaDance Poland open 2019".

 

- Про танцювальну пару чемпіонів Івана та Надії Сиваків раніше робив і окремі фото і фотонариси отримував акцепти, дипломи. Особисто Іван для мене приклад волі та любові до життя, як би важко воно не складалося. Знаю,  що він для багатьох приклад та взірець оптимізму та позитивного настрою. Так склалося в його житті,  що він зараз самотужки виховує неповнолітню доньку, але регулярно бере участь у міжнародних змаганнях та виборює нагороди.  Одним словом справжній спортсмен та артист! - розповів РВ Олексій Потянок. - У свою чергу, як фотохудожник, я  завжди радий фіксувати моменти з творчого життя Рівного. У нас є багато і професійних і аматорських танцювальних рухів. В дитинстві я сам займався бальними танцями. Часом дивишся на танцюристів,  і так хочеться самому потанцювати,  але згадуєш, що ти ще й фотограф і треба обирати щось одне, що краще виходить.


 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також