Оце пригода! П`яний водій у Рівному тікав вночі від патрульних, а опинився - у кайданках

637 0

Ми у соцмережах:

Оце пригода! П`яний водій у Рівному тікав вночі від патрульних, а опинився - у кайданках

Виявляється, чимало людей сідають за кермо напідпитку, ще й в комендантську годину. Лише минулої ночі рівненські патрульні склали 7 адмінматеріалів за керування в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Чотири з них - у Рівному, ще два - у Дубенському районі і один - у Сарнах.

Зокрема, про один такий випадок розповіли у прес-службі патрульної поліції Рівненщини. Трапилося це сьогодні вночі, близько першої години.

 - На вулиці Кулика та Гудачика патрульні виявили автомобіль Daewoo, водій якого, виїжджаючи із заправки, перетнув подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки та не увімкнув відповідний покажчик повороту.

Патрульні вирішили зупинити автомобіль та подали сигнал про зупинку. Керманич його проігнорував, повернув у дворові територій та покинув авто, навіть не подбавши про його безпеку і він скотився на припаркований Peugeot. А сам водій кинувся навтьоки.
 
Чоловіка патрульні наздогнали, застосували до нього фізичну силу та спецзасіб кайданки. Під час спілкування в останнього виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Результат освідування в медичному закладі — 1,02 проміле.

 

 

 

На 25-річного рівнянина патрульні склали протокол за керування в стані сп’яніння, за порушення ПДР, що спричинили ДТП. А також винесли постанови за порушення вимог розмітки, за порушення правил користування попереджувальними сигналами при зміні напрямку руху. Окрім того, водій не мав з собою документів на право керування.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також