Оце-то рибка: британець зловив коропа вагою 34 кг!

964 0

Ми у соцмережах:

Оце-то рибка: британець зловив коропа вагою 34 кг!

Рибалка упіймав найбільшого коропа у Великобританії

 

 38-річному британцю Вейну Менсфорду вдалося зловити у рибному господарстві Holme Fen у Кембриджширі найбільшого дзеркального коропа у Великобританії вагою 34 кг. Однак він не став офіційно фіксувати рекорд, повідомляє Daily Mail.

Рибалка спочатку подумав, що його ваги зламані, й тому перевірив ще раз вагу коропа на вагах друга. Його улов виявився на 3,1 кг важчим, ніж нинішній рекордсмен.

Представник організації, яка фіксує рибальські рекорди у Великобританії, зазначив, що раніше риби, спіймані в тому ж озері, не фіксувалися як рекордні, оскільки їх підгодовують.

Wayne Mansford, pictured with his record-breaking carp, says he has already received negative feedback from the angling community but says it's mostly from those who are jealous

Крім цього, відзначається, що спійману Вейном рибу запустили в озеро кілька років тому. Вона була привезена з-за кордону і важила 6 кг.

Рибалки-«традиціоналісти» кажуть, що фіксація рекорду повинна стосуватися лише "диких" риб, які роками росли до повної ваги. А цього коропа не можна вважати споконвічним британським мешканцем водойми.

Містер Менсфорд «спокусив» коропа з допомогою приманки з гранул і солодкої кукурудзи. Він розповів: «Бій тривав близько десяти хвилин, і лише коли я спробував підняти його, то зрозумів, наскільки важким він був».

 «Це дивовижний короп, і я в кінці дня святкував гарячою булочкою та чашкою чаю", - каже Вейн Менсфорд.

 



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також