Овочево-фруктова веселка

864 0

Ми у соцмережах:

Овочево-фруктова веселка

Про корисні властивості фруктів, овочів і ягід можна дізнатися за їхнім кольором. Для кожного кольору характерні свої особливості.

Як відомо, колір з'являється за рахунок пігментів, багато з яких відносяться до антиоксидантів. Лікарі-дієтологи радять урізноманітнити свій раціон плодами різного кольору, щоб взяти максимум користі.

Червоні фрукти і ягоди необхідні для профілактики серцевих і онкологічних хвороб. Що стосується жовтих і помаранчевих плодів, то вони позитивно діють на зір, а також допомагають зміцнити імунітет. Фіолетові впливають на рівень холестерину і тиск, здатні зменшити ризик розвитку раку шлунка і захворювань серцево-судинної системи. Плоди білого і коричневого кольору здатні позитивно впливати на пам'ять, а ще мають антибактеріальні властивості. Зелені овочі та фрукти знижують ризик розвитку раку, допомагають активувати клітинне дихання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також