Ожеледиця, тюльпани та нові світлофори - розповіли, чим зайняті у Рівному комунальники

547 0

Ми у соцмережах:

Ожеледиця, тюльпани та нові світлофори - розповіли, чим зайняті у Рівному комунальники

Сніжна погода додає клопоту, втім, робота триває.

Заступник міського голови Рівного Микола Дядюсь сьогодні провів нараду з комунальними службами міста. Як завжди, проаналізували те, що було виконано впродовж минулого тижня та запланували роботи на цей тиждень.

 
Отже, трест зеленого господарства проводить санітарне прибирання, а минулого тижня його працівники завершили висадку дерев та тюльпанів. Триває зрізання аварійних дерев по місту.
 
КП "Рівнеелектроавтотранс" працює у штатному режимі. Виконуються заявочні ремонти, ремонти контактно-кабельної мережі та очищення опор контактної мережі.
 
Працівники міськШЕУ продовжують очищати автошляхи та тротуари від снігу. Найбільш небезпечні ділянки доріг оброблені протиожеледними засобами. Посипальні матеріали заготовлені у повному обсязі. Завершено ремонтні роботи на вулиці Небожинського, Відінська, 16 липня, - йдеться у повідомленні міської ради.
 
 "Спецкомбінат - Ритуальна служба" продовжує прибирання та благоустрій на кладовищах міста.
 
А фахівці КП "Міськсвітло Рівне" встановили 9 нових світлофорів на пішохідних переходах. Провели реконструкцію мережі зовнішнього освітлення по вул. Стельмаха. Також відбулася заміна збитої опори мережі вуличного освітлення по вулиці Білій, 18 та відновлено кабельну мережу по вул. Степана Бандери. Усунено пошкодження на трансформаторних підстанціях.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також