Пакуємо речі у валізу

654 0

Ми у соцмережах:

Пакуємо речі у валізу

Літо, і попри все, люди збираються у подорожі. Незалежно від того, чи намагаєтесь ви вмістити двотижневий запас одягу в невелику валізу в салоні літака, чи все необхідне для подорожі за містом на довгі вихідні вміститься в сумці. Ось поради щодо компактного пакування.

Якщо ви шукаєте, як упакувати все необхідне в сумку, яка поміститься під сидінням, то рюкзак — чудовий вибір.

Якщо ви хвилюєтеся, що у вас може закінчитися одяг, візьміть із собою гель для прання в дорогу.

Складіть прикраси в органайзер — компактний футляр з шістьма рулонами для каблучок, трьома гачками для намиста, чотирма розділеними відділеннями, еластичною кишенею та кишенею на блискавці.

Складіть одяг у компресійні бокси — він буде щільно і компактно складений, і це гарантує, що ви максимально ефективно використаєте весь простір у валізі чи сумці.

Візьміть вакуумні пакети — вони зменшують об’єм на 80%. Просто розстеліть сумку на рівній поверхні та покладіть у неї речі, просуньте блискавку вперед-назад, доки сумка не буде повністю закрита, і повільно скрутіть її від блискавки до дна, щоб повністю стиснути.

Складіть косметику в прозорий пластиковий пакет — навіть якщо ви здаєте валізу у верхні шафки літака, вам все одно доведеться перекласти косметику в прозорий пакет перед проходженням контролю. Тож заздалегідь візьміть із собою деякі з них.

Перелийте лосьйони та мікстури у силіконові пакетики і наклейте на них етикетки. Адже ви не зможете пронести пляшки об’ємом більше 100 мл у літак, тому підготуйтеся.

Візьміть органайзер для таблеток — висипте точну кількість пігулок, які вам знадобляться в дорозі.

Згодиться мішок для спальника як альтернатива компресійним кейсам. До прикладу, якщо мішок середнього розміру вміщує 17 літрів речей, при повному стисненні він зменшується до 8,3 літра.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також