Авто Паладійчука перед підпалом облили бензином

1715 0

Ми у соцмережах:

Авто Паладійчука перед підпалом облили бензином

У суботу вранці, 4 травня, секретаря Рівненської міської ради Сергія Паладійчука розбудило дивне світло у дворі його будинку. Із вікна він побачив, що автомобіль «Toyota RAV4», яким він користувався, весь охоплений полум’ям. Одразу вибіг його гасити, але не зумів. Машина майже повністю вигоріла. Висновок поліцейських — авто хтось підпалив. Імовірно, перед тим, як підпалити, автомобіль хтось облив бензином.

Сергій Паладійчук, секретар Рівненської міської ради:

Автомобіль, який я використовую, настільки сильно горів, що погасити його підручними засобами у мене не було змоги. Через високу температуру я навіть не міг близько до нього підійти. Десь через п’ять хвилин після підпалу я зрозумів, що марно намагатися погасити вогонь. Тому й вирішив зняти на відео те, як горить машина. Надіюсь, що відео допоможе поліції розкрити цей злочин. Мені дивно, що підпалили саме моє авто, адже я неконфліктна людина. Через це й авто застрахованим не було. До підпалу я ні з ким не сварився, нікому грошей не боргую, із друзями горшків не бив. Пов’язую те, що сталося, зі своєю політичною діяльність на посаді секретаря міської ради. Бо більше немає з чим. Але мені в голову не приходить, який покидьок міг таке зробити. Мабуть, мені варто переосмислити усе, що було перед цією подією.

Марія Юстицька, речниця обласної поліції:

Слідчі відібрали змиви пально-мастильних матеріалів із автомобіля. Тому можна ствердно сказати, що машину хтось підпалив. Чоловік, який користувався цим автомобілем, не розповів поліції якоїсь інформації, яка б могла бути корисною у ході розкриття цього злочину. Є надія, що злочинці потрапили в об'єктиви камер відеоспостереження, які є на тій вулиці. Однак мені наразі про це нічого невідомо. Зараз триває досудове розслідування. Якщо поліція знайде винного у цьому злочині, то йому загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також