Паладійчук вдосконалив систему електронних петицій

687 0

Ми у соцмережах:

Паладійчук вдосконалив систему електронних петицій

Запроваджені у 2016 році з ініціативи Сергія Паладійчука петиції стали справді дієвим інструментом діалогу громади та влади Рівного.

Щоправда, останнім часом цей інструмент почали використовувати для провокацій та маніпуляцій громадською думкою. Відтак Рівненська міська рада пішла на вдосконалення механізму електронних петицій. Тепер для реєстрації звернення необхідна ідентифікація особи. А ще, дуже важливо, що петиція, яка набрала більше 250 голосів, буде обов’язково розглядатися міською владою на сесії Рівнеради в режимі онлайн.
“Друзі, колеги! Рівненська міська рада вдосконалила правила подання, реєстрації та голосування за петиції. Наразі для об’єктивності та прозорості процедури користувачам потрібно буде пройти одноразову верифікацію за допомогою Bank ID, Mobile ID або електронного підпису. Таке вдосконалення системи унеможливить здійснення бот-атак під час подання чи збору підписів під петиціями. Важливо також, що відтепер петиції будуть обов'язково розглядатися на сесії Рівнеради.
Переконаний, що такі вдосконалення підсилять ефективність механізму громадської ініціативи”, – повідомив, ініціатор запровадження електронних петицій в м. Рівному, секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також